Nechceš se vdát za afgánského bratrance? Tumáš baseballovou pálkou do hlavy! Tak vypadá integrace afgánské rodiny po 23 letech v Německu

Sdílet

V německém Stuttgartu zažili cestující čekající na vlak děsivou scénu. Na místní S-Bahn čekala mladá 20. letá dívka, k té se přiblížil její 18 letý bratr a prudce jí udeřil do hlavy baseballovou pálkou a srazil jí na zem a následně jí udeřil do hlavy ještě několikrát. Díky odvážnému zákroku kolem stojích německých cestujících nebyla dívka naštěstí ubita k smrti. Útočník sice z místa činu uprchl, ale byl následně zadržen policií a nyní čelí obvinění z vraždy.

Skutečný šok ale čekal na vyšetřovatele, když pátrali po motivech činu. Dívka původem z Afghánistánu se totiž odmítla vdát za rodinou určeného muslima a chtěla si sama vybrat svého budoucího muže. Rodina se jí proto rozhodla zabít kvůli „cti“. Matka oběti dokonce prohlásila, že si to zasloužila podle práva sharia!

Tato afgánská rodina přitom žila v Německu již neuvěřitelných 23 let! a vůbec se nesnažila o integraci do německé společnosti a hodnotově kulturního rámce!

Budiž to pro nás varování, imigranti z jiných kultur nemají o naše hodnoty zjevně žádný zájem, oni chtějí jen výhody naší společnosti, ale žít chtějí jako u sebe v původní vlasti! Ostatně to již vidíme v CR u muslimů (kteří tady oficiálně nejsou), černochů a dalších nebílých imigrantů… Skutečně integrovaní (tedy hodnotově) by se z těch stovek tisíc dali asi spočítat na prstech jedné ruky. Překvapivě žádný problém s kulturní integrací nevidíme u Ukrajinců, Slováků, Bělorusů, či Rusů? Čím to asi bude?

Aron G.


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *