Vedení automobilky Volvo zvažuje odchod ze Švédska. Kvůli rostoucí kriminalitě

Sdílet

Generální ředitel automobilky Volvo (vlastněné Číňany) Håkan Samuelsson se v rozhovoru pro media vyjádřil, že se jeho firma může do budoucna přesunout mimo Švédsko. Důvodem je stále rostoucí kriminalita, která odrazuje od příchodu zahraniční experty a inženýry. Prý je obtížné přilákat odborníky do Goteborgu, když čtou o místních střílečkách a rostoucí kriminalitě. Zdůraznil rovněž, že to není plán na nejbližší budoucnost, ale v budoucnu to může nastat.

Šéf místní policie ale odmítl, že by nějaký problém v Goteborgu s kriminalitou existoval a obvinil ředitele Volva, že má nesprávné informace ze sociálních sítí. Což zjevně kontrastuje s realitou, když z některých částí města se stala de facto válečná zóna.

My se ptáme, jak chce policie kriminalitu řešit, když nechce připustit její existenci?! Je to snad tím, že za většinou kriminálních činů jsou imigranti?!

Trochu nám to připomíná naše politiky jako (al) Hamáček z CSSD a jejich tvrzení, že u nás problém s imigranty žádný není a oni tu nejsou. Jen by nás zajímalo, jak se na to asi tváří ta mladá dívka nedávno znásilněná u Terezína právě imigrantem? Nebo se snad starat o její osud a podivovat se nad kriminalitou imigrantů, je ona „předsudečná nenávist“, kterou nám právě schválila po tichu Babišova vláda?

Jan Veselý


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *