Automobilka Volkswagen začne na návrh Antifa bojovat mezi zaměstnanci proti „pravicovému extremismu“

Sdílet

Automobilka VW (Volkswagen) bývala známa výrobou kvalitních a cenově dostupných vozů. V poslední době se ale do povědomí české veřejnosti zapsala především svými skandály ohledně falšování emisních norem a následné neochoty odškodnit podvedené české majitele těchto vozů. Nyní jde ale koncern VW ještě dál a hodlá se věnovat, místo zlepšování kvality a své pošramocené pověsti, politice a vybralo s k tomu opravdu pěkné partnery. Na návrh člena místní buňky extremistické organizace Antifa Viktora Kalscheka se vedení VW rozhodlo začít interně bojovat proti „projevům, chování, vztahům a symbolům nenávisti, extremismu, antisemitismu a dalším projevům neúcty k lidstvu. Za respekt a toleranci“. V interním dokumentu se ale bohužel neříká, co to přesně znamená. Ale jelikož je to návrh hnutí Antifa, tak se lze domnívat, že se jedná o jaký kolik neschválený názor, kritika imigrace, menšin, LGBT+++P, atd atd. Jak se ještě mnozí Němci pamatují z časů NDR. Vše to údajně vzniklo, když si antifář Kalschek jednoho dne povšimnul, že jistý zaměstnanec přišel do práce v tričku propagující údajně extremistické symboly.

Antifa „Německo drž hubu“!

Protože to VW myslí opravdu vážně, tak vydal i zlověstné varování všem svým zaměstnancům. Podle vyjádření předsedkyně výboru pro rovné příležitosti S. Preuk nebude firma prý trpět žádné „projevy znevažující lidskou důstojnost“.

V dokumentu nejsou sice explicitně vyjádřeny žádné postihy pro zaměstnance, kteří by se podobného jednání dopustili. Nicméně na základě podobných případů z Německa by byli pravděpodobně okamžitě propuštěni.

Naše doporučení koncernu VW je, at se raději stará o zjevně klesající kvalitu svých výrobků a neplete se do politiky. Zákazníky zajímají kvalitní vozy a ne nějaká perverzní politicky korektní agenda!

Zaměstnanec koncernu VW


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *