Švédsko očekává v roce 2019 dalších 80 000 imigrantů z Asie a Afriky

Sdílet

Švédské úřady očekávají v roce 2019 dalších 80 000 tisíc imigrantů z Afriky a Asie. Z toho 60 000 by mělo přijít v rámci tak zvaného „slučování rodin“ a 20 000 bude nových žadatelů o asyl. To je nárůst o 15% v porovnání s rokem 2018.

Zajímavý je trend, kdy výrazně narůstá počet nově příchozích imigrantů v rámci slučování rodin. Ukazuje se, že „konspirační teoretici“ měli pravdu, když před pár lety tvrdili, že to je taktika, jak dostat do země další masy imigrantů aniž by se jednalo o „uprchlickou vlnu“. Uzavřít hranice lze pod tlakem veřejného mínění okamžitě, ale změnit zákony ne a o tom to celé je!

Tihle imigranti prý spasí švédskou ekonomiku

V rámci chlácholení veřejnosti přišel tamější establishment s kampaní, že Švédsko prý potřebuje nové pracovní síly a imigranti se prý zapojí do práce a budou Švédům vydělávat na penze. Jak s tím koresponduje přepravované zvýšení věku odchod do penze pro běžné Švédy asi ví jen autoři této kampaně.

A. Fišer


Sdílet

One Reply to “Švédsko očekává v roce 2019 dalších 80 000 imigrantů z Asie a Afriky”

  1. A proč je očekávají, oni je chtějí? No proti gustu…. A že by zrovna oni měli vydělávat někomu na penzi, to se mi nějak nezdá. My tady máme také takovou jednu velmi početnou skupinu, a ta nevydělává ani na sebe.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *