Rakouský skandál. Tamější media spekulují o provokaci západních tajných služeb

Sdílet

Německá média zveřejnila video nahrávku, kde se dva předáci rakouské vládní strany FPO domlouvají s údajnou ruskou spojkou ohledně podpory výměnou za budoucí státní zakázky. Video bylo natočeno před 2 roky na Ibize a zveřejněno nyní před volbami do Evropského parlamentu. Celý incident vedl k pádu rakouské vlády a vypsání nových voleb.

Rakouská media se nyní pustila do analýzy, kdo vlastně za touto událostí stojí. Podle jejich komentářů se zjevně jedná o předem připravenou provokaci západních zpravodajských služeb. Vše nese jejich rukopis, alkohol, krásná žena… Stejně tak podivné je načasování tohoto zjevně předem připraveného skandálu. Vždyť ta událost se stala již před 2 roky! Cílem je zjevně diskreditovat rostoucí vlastenecká hnutí a strany v celé Evropě. Jakkoliv je čin předáků FPO trapný a odsouzeníhodný, tak nesmíme zapomenout, že pokud někdo dělá mnohem horší věci, ale pracuje přitom pro své západní globalistické pány, pak je ticho po pěšině. Třeba takový Zdeněk Bakala. To je synonymum pro největší korupční aféru po roce 1989. Konkrétně se jedná o privatizaci a následné vytunelování OKD a okradení tamějších lidí o střechu nad hlavou. Ale protože sponzoruje knihovnu Václava Havla, tak se mu nic nestane a nikdo ho veřejně nekritizuje! Stejně nikdo nekritizuje jeho podivnou privatizaci Becherovky (zde se účastnil i K. Schwarzenberg) a asi by se našly i další podivné události v jeho podnikání.

Jaké poučení si z toho mají vzít čeští (i další) vlastenci? Druhá strana (globalisté, Západ, vyvolené menšiny atd., je jedno, jak jim budeme říkat) nikdy nebude hrát podle pravidel. Oni nám chtějí nějaká pravidla vnutit, ale sami je nikdy nebudou dodržovat. Vezměte to na vědomí a jednejte podle toho!

Aron G.


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *