Nepotismus řádí na radnici lepšolidí na Praze 6. Exklusivní vila manželce politika ODS za 1 kč ročně

Sdílet

Bratrstvo liberálně demokratické kočičí pracky řádí radnici na Praze 6. Pirátům to nevadilo. Jak manželka europoslance ODS k luxusní vile za 1,-kč přišla.

Praha 6 je jednou z bašt „demokraticko-liberálních sil“ tzv . demokratického bloku. To jsou ty, které údajně bojují proti korupci, za slušnost, liberální demokracii a podobně. Jak to ale vypadá ve skutečnosti? Po letech vlády ODS tam v roce 2014 převzala žezlo TOP 09. Starosta Kolář (syn dalšího kavárenského kádra P. Koláře) se tam časem kromě kolabující dopravy na Vítězném náměstí, proslavil především instalací „lavičky V. Havla“  bratru za 850tis.kč (Je to pivní sud a na něm připevněné prkno…) Ale jak se ukazuje tohle bratrstvo „pravdy a lásky“  u nás na Praze 6 má na svědomí i další zajímavá rozhodnutí. Například v roce 2014 tam schválilo předchozí zastupitelstvo pod vedením místní ODS na svém posledním zasedání  pronájem tzv. Pelleovy vily za 1,-kč ročně jisté společnosti  Porte o.s. z Prahy 6. To musí přirozeně vyvolat údiv a ten údiv se ještě zvýší, pokud se podíváme na tuto společnost a dozvíme se, že její hlavní postavou je jistá Mgr. Radana Rýdlová, která je (jistě náhodou!) manželkou europoslance a člena vedení ODS J. Zahradila. Pelleova Villa je v luxusní čtvrti Prahy 6 ( kolem jsou velvyslanectví atd) a běžně se zde měsíčně platí za pronájem podobné budovy třeba i 250 000 Kč a více, nicméně pí. Rýdlová to má k pronájmu za 1kč ročně!!! Takže prima dárek od lepšolidních kámošů z „tábora slušnosti“.

Pelleova vila na Praze 6 pronajmutá za 1kč ročně manželce člena vedení ODS

Jeden by řekl, že tedy nové zastupitelstvo (od roku 2014 starosta z TOP 09) bude chtít vymést Augiášův chlív ze skříně po předchozí vládě údajné „opozice“. No ale je to přesně naopak, v následujících letech 2014-2017 dostala tahle společnost Porte na dotacích od Radnice Prahy 6  nejméně  neuvěřitelných 1.268.000,- korun. (Ona podle všeho dostala ještě víc, ale podle registru smluv na webu radnice Prahy 6 není bohužel patrné, zda všechny přidělené dotace čerpala v plné výši).

Ještě méně pochopitelná je ale masivní podpora radnice z Prahy 3. To budou důchodci z Prahy 3 jezdit do Prahy 6 na „kulturní pořady“. Jestli to nebude tím, že donedávna na Praze 3 působil ve vedení radnice liberálně demokratický starosta z nové ODS A. Bellu? Jinak si nelze vysvětlit jejich příspěvek ve výší 300 tis Kč na akci „literáti z naší čtvrti“, která z jakéhosi záhadného důvodu neprobíhá na Praze 3, ale na Praze 6.

Tomu se říká náhoda a štěstí, že zrovna manželka významného politika ODS dostane pronájem exklusivní nemovitosti zadarmo a ještě milionové dotace…a to navíc od přátel z tábora lepšolidí „pravdy a lásky“. To asi bude ta proklamovaná slušnost a politická vyspělost „liberálně demokratických stran“ v podání ODS a TOP 09. Je to pěkná ukázka, jak si ono bratrstvo liberálně demokratické kočičí pracky přihrává kšeftíky mezi sebou.

My se proto celou situací budeme dále zabývat a dále vás informovat.

Jako perlička na závěr, jak bojují proti korupci Piráti. Když jsme v roce 2017 na onu skutečnost narazili a informovali naivně protikorupční linku Pirátů. Tak nám odpověděl sám p. Bartoš (předseda), „prý dotace byly řádně schváleny, tak je vše ok….“. Je divné, že mu tedy vadí Babiš a Čapí hnízdo, to přece také bylo „řádně schválené“.

M. Roubíček a J. Kraus Praha 6


Sdílet