Německo. Uprchlík ze Somálska napadl důchodce a poslal ho na JIPku za pokřiku Allahu akbar

Sdílet

Jak vypadá německá budoucí multikulturně pestrá společnost se mohl nedávno přesvědčit 75 letý německý důchodce v Badensku-Wurttenbersku Detlef J. Rakovinou trpícího seniora bezdůvodně napadl 25 letý žadatel o asyl Ali M. ze Somálska a s pokřikem Allahu akbar ho začal bít a kopat i když bezmocný stařík již ležel na zemi. Penzista byl vážně zraněn, přišel o oko a zústáva na JIPce. Ali M. přišel do Německa v roce 2015 coby „syrský uprchlík prchající před válkou“ a dostal již povolení k pobytu v Německu.

Podle informací z německého tisku je Ali M, pro policii známá firma. Například minulou středu napadl taxikáře a před tím měl již řadu potíží se zákonem. Německá policie ho ale vždy nechala jít bez potrestání. Až nyní ho posadila do vyšetřovací vazby.

Kdyby ho včas zatkla a případně vyhostila zpět do Somálska, nemusel by onen důchodce ležet nyní s těžkým zraněním na oddělení JIP.

Další perličkou je, že pro imigrantští aktivisté přirozeně přispěchali s vysvětlením, že se jedná o „ojedinělý incident, který nemá nic společného s jeho náboženstvím míru – islámem“.

Kolik Němců bude muset ještě být zraněno, nebo zemřít, než se začnou bránit perverzním plánům nadnárodních finančních oligarchů a globalistů?

A. Fišer


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *