EU volby – kandidátka SPD. Mix vlastenců a podivných „neosobností“

Sdílet

Kandidátka SPD se trochu všem ostatním vymyká. V jejím čele stojí zajímavá osobnost Mudr. Ivan David. Ten byl sice znám z minulosti jako levicový intelektuál, ale nikdy nezpochybňoval svůj vztah k naší zemi a českému národu. To se o „leadrech“ ostatních parlamentní stran bohužel říct nedá.

Jenže u SPD bohužel neplatí, že leader určuje kvalitu kandidátky. Třeba nám není jasné, jaká vlastenecká osobnost je dvojka na kandidátce J. Hrnčíř, dříve člen TOP 09 a Úsvitu. Až do čísla 7 se jedná o zcela neznáme „neosobnosti“ a jejich vlasteneckém zápalu a práci pro naší zemi není doposud nic známo. Korunu tomu nasazuje bohužel opět kandidát pražské SPD R. Vašíček, který se na stránkách židovského magazínu Shekel vyznává z lásky k EU a svému židovskému původu. O jeho případném pozitivním vztahu k České Republice a českému národu se bohužel nevyjadřuje. Zapomenout rovněž nesmíme jeho dřívější angažmá v otevřeně protičeské ČSSD. Skoro to vypadá, že pražskou SPD ovládají nějaké podivné síly. Vždyť si vzpomeňte, jak kandidátku do Magistrátu vedl svobodný zednář a na 7. místě kandidoval vietnamský majitel tržnice SAPA, hlavní to základny vietnamských drogových mafií.

Osvěžením pro vlastence je proto číslo 8. generálmajor Hynek Blaško. Člověk jasných a pevných názorů, který se díky své tragické životní zkušenosti (homosexuální pedofil mu znásilnil a zavraždil syna) jistě bude schopen globalistům vládnoucím v EU postavit.

Dále je to zase samá neznámá „osobnost“ až do čísla 15, kde najdete známého písničkáře Pepu Nose. Ten je rovněž dlouhodobě znám svými jasnými postoji a názory.

Kandidátku SPD tedy musíme hodnotit se smíšenými pocity a je pro nás trochu zklamání. Vhodných osobností by se jistě v SPD i mimo našlo víc než trio David, Blaško, Nos. Naštěstí tu je možnost kroužkování, protože osobnosti jako Blaško a Nos by jistě pro českou věc udělali v EP mnoho. To se ale o lidech jako Hrnčíř, nebo Vašíček říct nedá.

Jakub Černý


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *