Itálie: Salvini jede! Kriminalita poklesla o 15%

Sdílet

Italský ministr vnitra M. Salvini, který proslul hlavně rázným přístupem k zamezení ilegální migrace z Afriky a Asie, se může pochlubit prvními plody své práce. Kriminalita v Itálii poklesla za poslední rok o 15 %. Vraždy poklesly o 12 % a pokusy o vraždu o 16 %. Ještě lepší výsledky má nový ministr vnitra a jeho policie v oblasti sexuálního násilí, kde došlo k poklesu o 32% a u krádeží, které poklesly o 21%!

To je v Itálii vynikající výsledek, protože kriminalita v posledních 10 letech vytrvale stoupala a byla zapřičiněna hlavně ilegálními imigranty. Vždyť 1/3 všech kriminálních činů páchali právě imigranti. Černoši, Arabové, ale třeba i Cikáni Z Rumunska a Bulharska. Hlavní oblasti imigrantské kriminality jsou výroba a prodej drog (známe i od nás Vietnamci, Arabové a černoši). pašování lidí, vydírání, násilná přepadení a loupeže a kapesní krádeže (Cikáni).

Jen to dokazuje onu údajně „spikleneckou“ teorii, že současné západní „elity“ kriminalitu imigrantů de facto podporují a cíleně neřeší. Přitom když se chce, tak to jde! Proto držíme M. Salvinimu palce a doufáme, že i u nás se brzy objeví ministr vnitra, který bude mít primárně na starosti bezpečnost etnických Čechů a nebude se starat o nějaké vymyšlené „zločiny z nenávisti“ na sociálních sítích jako současný ministr Hamáček z ČSSD.

Běžní Italové se již imigrantů nabažili

Není divu, že se M. Salvini a jeho Lega (dříve Liga severu) těší stále větší podpoře mezi bílými Italy. Stejně jako se těší upřímné nenávisti byrokratů z EU, kterým překazil plán na masivní dovoz muslimských imigrantů a postupnou islamizaci Evropy.

A. Fišer


Sdílet

One Reply to “Itálie: Salvini jede! Kriminalita poklesla o 15%”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *