Vietnamský etno neziskovkář jako představitel „nové“ ODS

Sdílet

Tohle asi bude ta autentická „občanská pravice“ v podání Fialy, Stanjury, Zahradila, či Udženiji…

Člověk by měl někde pro zajímavost zabrousit na stránky našich politických stran. Pak si udělá jasno, co, a jaké hodnoty ta která strana skutečně propaguje a zastává. Například ODS se na své webové stránce chlubí jakýmsi mladým Vietnamcem, který pracuje v etno neziskovce a je velkým obdivovatelem Václava Havla… a různých regulací ekonomiky.

Budoucí volič "občanské pravice"?
Budoucí volič „občanské pravice“?

Tohle tedy asi je ta nová ODS, věrozvěst vítězství „pravdy a lásky“ a služebník nadnárodních protičeských globalistů, kteří usilují o zničení českého národa a státu?! Snad ještě marketingová rada pro vedení ODS, po nedávné „antisemitské“ aférce s Václavem Klausem mladším by možná mohla ODS nominovat na kandidátku nějakého muslimského imáma z Turecka (v rámci vyváženosti), nebo ortodoxního izraelského rabína v kaftanu, nebo po všech těch podporách gayů (sňatky a adopce pro homosexuály, záštity gay pride, atd.) ředitele Prague Pride oděného do latexového vohozu…

Budoucí kandidáti „občanské pravice“?

Takhle jsou ty současné kandidátky přeci jen málo kulturně diverzifikované, a s tím vedení ODS přece musí něco dělat. Všechno nemůže ležet jenom na bedrech bojovníka o hlasy Vietnamců europoslance Zahradila, podporovatelky homoagendy a adopcí dětí pro gaye Černochové (jaká náhoda, sama je bezdětná), a jim podobných progresivních kádrů v nové ODS. Je třeba vykročit rázně kupředu soudruzi! Zpátky ni krok!

A. Fišer

Máte co říct k tématu? Máte zajímavé informace, nebo dobré tipy, kde je sehnat? Či dokonce umíte napsat článek? Pošlete nám ho!, rádi ho zveřejníme. Po identitě našich přispěvatelů nepátráme a jejich texty klidně zveřejníme i anonymně, nebo pod přezdívkou, necháváme na nich, jak si vyberou. Na zveřejnění jejich informačních zdrojů rovněž netrváme. Dobře víme, že v liberální demokracii to je se svobodou slova občas velmi podivné.


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *