Německý ministr hospodářství z „křesťanské“ CDU se prohlásil za feministu!

Sdílet

Německý ministr hospodářství Peter Altmaier z údajně křesťanské vládnoucí CDU se prohlásil za feministu při příležitosti „dne za rovné mzdy“. Není to bohužel poprvé, kdy politici CDU/CSU prosadili radikální neomarxistickou agendu. Připomeňme například zavedení 3. pohlaví do německého právního řadu pro různé sexuální devianty a blázny, či otevřená podpora muslimské imigrace… Stojí proto za zmínku slova jednoho německého katolického biskupa, že CDU/CSU možná občas dělá dobré věci, ale nechápe, proč má v názvu „křesťanská“.

U nás zase je hlavním protagonistou zavádění pokrokářské agendy havlisty prolezlá ODS. Připomeňme si záštity homopochodů ze strany tehdejšího primátora ODS Svobody a starostky Prahy 2 Černochové, nebo podpora Černochové pro adopci děti ze strany homosexuálů. (Byť homo agendu postupně přebírají Babišovo ANO a Piráti). Stejně jako podpora multikulturní agendy a imigrace – zde prim hraje europoslanec Zahradil a jeho boj o „vietnamského voliče“ a podpora různých Miss Vietnam apod. Zdatně mu sekunduje primátor Teplic Kubera, který se aktivně zasadil o vznik prvního muslimského ghetta v ČR, Teplice – Muslice. Pozadu ale nezůstávají ani ostatní členové vedení ODS, například svým bojem „proti údajnému rasismu, antisemitismu a xenofobii“ Čechů… Velitel havlistického výsadku v ODS A. Vondra musí být se svojí prací spokojen a jeho zahraniční páni mu jistě vyslovili pochvalu!

Muslice – dílo primátora Teplic z „pravicové“ ODS Jaroslava Kubery.

A. Fišer

Máte co říct k tématu? Máte zajímavé informace, nebo dobré tipy, kde je sehnat? Či dokonce umíte napsat článek? Pošlete nám ho!, rádi ho zveřejníme. Po identitě našich přispěvatelů nepátráme a jejich texty klidně zveřejníme i anonymně, nebo pod přezdívkou, necháváme na nich, jak si vyberou. Na zveřejnění jejich informačních zdrojů rovněž netrváme. Dobře víme, že v liberální demokracii to je se svobodou slova občas velmi podivné.


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *