„Cizinec“ zabil v Chebu důchodce. Národnost stále neznáme. Proč?

Sdílet

Podle informací z oficiálního tisku zabil v neděli v Chebu 26 letý cizinec 64 letého důchodce. Prostě ho zkopal a zbil tak, že onen nešťastník následně zemřel.

Cizinec se pokusil o útěk, ale byl záhy policií dopaden. Celá věc proběhla za ostentativního nezájmu oficiálního tisku a „elit“. Kdyby to ale bylo naopak, tak by se jistě i nějaká oficiální demoška na Václaváku konala, tím jsme si jisti. Přitom vražda je na našem území něco velmi neobvyklého a ročně jich je méně než 150! Tedy ani ne jedna za dva dny.

Nás ale zajímá drobný detail. Proč nám policie a media odmítají sdělit národnost onoho „cizince vraha“? Náš první předpoklad je, že není bílý a není z Evropy. Jinak by media takové ohledy neměla. Být to Slovák, Rus, Ukrajinec, tak to víme hned z nadpisu článku.

Takže se můžeme oprávněně domnívat, že se jednalo o nebílého cizince. Cikány můžeme vyloučit, protože to by byl „český občan“ a zastupitelé „neziskovky“ Romea by již řečnili v ČT o českém „rasismu“. Zkusme vypátrat, jaké národnosti onen vrah tedy byl?

Podle videa v článku vidíme, že je menší postavy a má tmavé vlasy. To nám velmi výrazně napomůže v pravděpodobné identifikaci národnosti toho násilníka. Cheb je totiž jak známo jedno z hlavních center vietnamského zločinu. Oficiálně zde žije 7000 Vietnamců, to je skoro 1/5 všech obyvatel Chebu. Naprostá většina z těchto chebských Vietnamců je zapojena do výroby a prodeje drog především narkomanům z nedalekého Německa. Současně Vietnamci mají tmavé vlasy a jsou malého vzrůstu.

Proto s pravděpodobností hraničící s jistotou můžeme prohlásit, že se jedná o Vietnamce.

Město Cheb je dlouhodobě jednou z hlavních základen vietnamských drogových mafií

Nás to nepřekvapuje, dnes i oficiální politické „elity“ prohlašují, že Vietnamci u nás jsou organizovaný zločin a bezpečnostní riziko prvního řádu. Drogová kriminalita jde ruku v ruce s násilnou, tak nás to vlastně ani nepřekvapuje. Otázka dne: Kolik nevinných lidí bude muset ještě zemřít, než se zbavíme toho smrtícího obětí multikulturalismu a jeho apoštolů a začneme problematické imigranty posílat masově zpět do jejich vlasti?

A. Fišer

Máte co říct k tématu? Máte zajímavé informace, nebo dobré tipy, kde je sehnat? Či dokonce umíte napsat článek? Pošlete nám ho!, rádi ho zveřejníme. Po identitě našich přispěvatelů nepátráme a jejich texty klidně zveřejníme i anonymně, nebo pod přezdívkou, necháváme na nich, jak si vyberou. Na zveřejnění jejich informačních zdrojů rovněž netrváme. Dobře víme, že v liberální demokracii to je se svobodou slova občas velmi podivné.


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *