Rolls Royce zavedl turecké záchody, kvůli diverzitě

Sdílet

Vedení britské firmy Rolls Royce se rozhodlo čelit výzvám k diverzitě a zavedlo ve své pobočce v Derby tzv. „turecké záchody“. V interním mailu zaměstnancům vedení firmy oznámilo:
„Jako součást pokračujícího závazku Rolls Roycu k diversitě a inkluzi, s radostí oznamujeme, že je zde nyní k dispozici kulturní záchod“.

Naši čtenáři asi podobné toaletní zařízení znají z jejich exotických dovolených v Turecku, Arábii, či Africe.

Zdá se, že vedení firmy dospělo k závěru, že někteří plně integrovaní „noví“ Britové ještě zcela nezvládli používání klasických britských toalet a toaletního papíru, a tak se jim rozhodlo integraci usnadnit.

Někteří noví Britové mají s integrací trochu problémy…

Otázkou zůstává, kdy s podobným požadavkem přijde také někdo u nás. Studenti na FF UK již podobné návrhy prezentují veřejně a tak nás podobné výdobytky nové doby asi brzy neminou.

J. Veselý

Máte co říct k tématu? Máte zajímavé informace, nebo dobré tipy, kde je sehnat? Či dokonce umíte napsat článek? Pošlete nám ho!, rádi ho zveřejníme. Po identitě našich přispěvatelů nepátráme a jejich texty klidně zveřejníme i anonymně, nebo pod přezdívkou, necháváme na nich, jak si vyberou. Na zveřejnění jejich informačních zdrojů rovněž netrváme. Dobře víme, že v liberální demokracii to je se svobodou slova občas velmi podivné.



Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *