Neziskovka rozvracející české školství financovaná G. Sorosem

Sdílet

„Rodiče za inkluzi, nebo rozvratnou agendu G. Sorose“? Cílem je likvidace relativně ještě kvalitního českého školství. Hloupost a sobectví hrstky rodičů? Mají jejich perverzní nároky odnést děti všech ostatních?!

Každý, kdo má děti na státní základní škole, je nyní konfrontován s tzv. inkluzí. Ta de facto znamená, že děti, které dříve z důvodu svého postižení (mentálního, nebo fyzického) chodily do zvláštních škol, kde se jim věnovali speciálně připravení pedagogové a připravovali je na zapojení do života v rámci jejich možností a schopností, budou nyní chodit do normálních škol.

V rámci inkluze jsou nyní tyto děti považované za „normální“ a zařazeny do normální výuky. Tedy zařazeny, je jim přidělen „asistent“, který se snaží zajistit, aby dítě ve třídě nepůsobilo úplný rozvrat a anarchii, což se asistentovi ne vždy daří… Výsledkem je přirozeně to, že drasticky poklesla kvalita výuky pro všechny normální děti, protože na ně učitel nemá čas. Logicky: učitel se musí věnovat i těm dětem, které dříve byly ve zvláštní škole, protože na normální školu prostě neměly předpoklady a schopnosti. A stará zkušenost říká, že skupina/třída postupuje podle toho nejpomalejšího.

Inkluze snižuje šance normálních dětí na kvalitní start do života. Je to fér?

Inkluze nespadla z nebe. To byl ideový vynález západních neomarxistů (známá jména jako Marcuse, Reich, Horkheimer, Adorno, Fromm, Habermas atd, tzv. Frankfurtská škola), který má za cíl zničení současné bělošské civilizace. (Schválně naříkám západní, protože ta již neexistuje) Jedním z nástrojů je i znekvalitnění vzdělání bělošského obyvatelstva. Aby si toho ale normální lidé nevšimli, tak to bylo schováno za „vznešené cíle“ a probíhá postupně, slouží k tomu také inkluze. (Povšimněte si, že stejní lidé přišli s nápadem přestat známkovat děti ve škole, aby se prý nestresovaly a já dodávám, aby se nic nenaučily! Z podobné čarodějnické dílny je i nápad na zrušení povinné maturity z matematiky a podobné novátorské pokusy.)

Jako obvykle je jedním z hlavních nástrojů skupina „neziskovek“ financovaných především Open Society Fund v Maďarsku narozeného spekulanta židovského původu G. Sorose.

Podobné „neziskovky“ jsou většinou zakládány pomatenými městskými intelektuály, kteří často vůbec nechápou, čemu vlastně slouží. (Nezřídka ale mají i zištné cíle a zájem se snadno obohatit na grantech a dotacích.)
Tak, jako velmi podivná „neziskovka“ Rodiče za inkluzi, údajně sdružující rodiče, kteří inkluzi podporují… Jistě nám je líto rodin, kterým se narodí postižené dítě. Mají ale tyhle rodiny (ne jejich postižené děti, ty jsou pouze obětí perverzních nápadů svých rodičů!), právo znepříjemňovat život a snižovat životní šance dalším 20 normálním dětem ve třídě?! Nemají! Navíc ještě brát podporu od takového lumpa, jakým je je G. Soros. To je známka obrovské sobeckosti typu „mě chcípla koza, tak ať sousedovi chcípne také.“ Typické to uvažovaní městského intelektuála, který se tak rád ohání „morálkou a slušností“ a chodí demonstrovat na Václavák za „lepší společnost“. Nemluvě o tom, že inkluze ani jejich postiženým dětem nijak nepomůže.

Jako obvykle se vytvořila skupinka „neziskovek“, které se vzájemně kryjí, podporují a současně tlačí kupředu neomarxistickou agendu a rozvrat naší země. Třeba tato „neziskovka“ cílící na vzdělávání intelektově nadaných dětí se klidně paktuje s Rodiči za inkluzi. Vtipné co? A tady další „neziskovka“ z oblasti školství, také lobbující za inkluzi, tentokrát cizích dětí umících špatně či vůbec česky.

Jedno je ale jisté: vědomě usilovat poškozovat ostatní je špatná karma a ta si každého jednou najde! Pak mu žádný G. Soros a jeho podivně získané miliardy nepomůže…

A. Fišer

Máte co říct k tématu? Máte zajímavé informace, nebo dobré tipy, kde je sehnat? Či dokonce umíte napsat článek? Pošlete nám ho!, rádi ho zveřejníme. Po identitě našich přispěvatelů nepátráme a jejich texty klidně zveřejníme i anonymně, nebo pod přezdívkou, necháváme na nich, jak si vyberou. Na zveřejnění jejich informačních zdrojů rovněž netrváme. Dobře víme, že v liberální demokracii to je se svobodou slova občas velmi podivné.


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *