Finská liberální demokracie v praxi: „cenzura je naše zbraň“

Sdílet

V neděli 14. dubna proběhnou ve Finsku parlamentní volby. Vládnoucí „liberálně demokratický“ establišment je velmi znepokojen možným úspěchem protiimigrantské strany „Praví Finové„. Vždyť v roce 2015 získala tahle jediná skutečně opoziční finská strana strana skoro 18% hlasů a dokonce byla krátce ve vládě a nyní jí průzkumy přisuzují další růst.

Proto dali mágové establišmentu z nadnárodního byznysu a jejich lokajové z „tradičních“ politických stran hlavy dohromady a přišli se svou oblíbenou strategií „nedáme jim prostor“. První vlaštovka jejich chápání rovnosti a férového politického boje na sebe nedala dlouho čekat. Finská síť kin, vlastněná americkou nadnárodní korporací AMC networks z New Yorku, Finnkino odmítla dále promítat reklamní spot Ketutus. Ten natočila právě strana Praví Finové a ukazuje na to, jak lid (ve formě monstra) povstane proti zkorumpované a proti-národní „elitě“ sloužící cizím zájmům. Z toho establišment zjevně dostal strach; vždyť tak by to přece mohlo v budoucnosti skutečně dopadnout. Předáci z Finnkino odůvodnili cenzurování politické opozice poněkud komicky: Prý jsou na straně “ tolerance, svobody slova a demokracie a nepřijímají rasismus a diskriminaci“. Jak se může svoboda slova přátelit s cenzurou, asi není jasné ani jim…

Zdá se ale, že akce měla spíš opačný efekt. Jen na youtube si spot pustilo skoro 500 000 uživatelů (byl zde umístěn v několika verzích) a další si ho poslali mailem. Přitom Finsko má pouze 5,5 milionů obyvatel!

Tohle je něco, co známe i od nás. Kdy tradiční politické strany stojí s lokajským úklonem oddaných služebníků „pravdolásky“ na straně nadnárodních globalistů, jimi vlastněných korporací a bank, a podporují jejich perverzní etno a gender agendu s cílem zničit naši zemi a český národ.

Budeme proto bedlivě sledovat, jak volby ve Finsku dopadnou.

J. Veselý

Máte co říct k tématu? Máte zajímavé informace, nebo dobré tipy, kde je sehnat? Či dokonce umíte napsat článek? Pošlete nám ho!, rádi ho zveřejníme. Po identitě našich přispěvatelů nepátráme a jejich texty klidně zveřejníme i anonymně, nebo pod přezdívkou, necháváme na nich, jak si vyberou. Na zveřejnění jejich informačních zdrojů rovněž netrváme. Dobře víme, že v liberální demokracii to je se svobodou slova občas velmi podivné.


Sdílet

One Reply to “Finská liberální demokracie v praxi: „cenzura je naše zbraň“”

  1. Liberální demokraci nema s demokracii nic spolecneho – svobodu slova maji maximálně zahnuté Nosy a jejich slouhové 🙁

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *