Protičeské politické „elity“. Kulisy se mění, globalistická agenda zůstává

Sdílet

Starou havlististickou pravdolásku nahrazuje Babišovká nová pravdoláska. Politickou moc převzalo od havlistické pravdolásky, reprezentované především ODS, ČSSD, KDU-ČSL, TOP 09 a Zelenými, Babišovo ANO. Babiš se prezentuje jako „politik hájící české zájmy“. Musíme si ale položit otázku, jaká je skutečnost.

Stará havlistická pravdoláska při prosazování globalistické agendy již ani trochu neskrývala svoji otevřeně protičeskou politiku a posluhování cizím zájmům. Dokonce se zdálo, že její hlavní protagonisté vedou jakou si soutěž o to, kdo bude při prosazování nejrůznějších perverzí a protičeské politiky nejradikálnější a vyslouží si tak pochvalu u svých pánů ve Washingtonu, Londýna, Bruselu, či Tel Avivu. Jen si připomeňme, že manželství pro buzeranty a lesby neprosazovala u nás v parlamentě strana Zelených, ale „konzervativní“ ODS (třeba poslankyně ODS Černochová, poslanec Svoboda a mnozí další). První muslimské ghetto v ČR vzniklo pod patronací starosty a senátory ODS Kubery, rozvrat české školství nezpůsobili zelení extremisté, ale ČSSD, která je údajně stranou českých pracujících. Zapomenout nesmíme ani na pravidelná a neuvěřitelná „česko-izraelská vládní zasedání“ odstartovaná vládním tandemem TOP 09 – ODS, tedy projekt, který by člověk spíš čekal od nějaké otevřeně globalistické politické strany. Prostě stará havlistická pravdoláska se otevřeně stala podporovatelem všech myslitelných protičeských a proti rodinných agend. Stejně jako podpory cizích korporací na úkor českých firem.

Kdo tahá v naší politice za provázky?

Avšak moc převzala nová pravdoláska, u nás reprezentovaná Babišem, ve Francii třeba Macronem, v Itálii B. Grillem, atd, jenž je orientovaná na nová centra globální moci (Čína). Jenže si musíme položit otázku, zda se něco opravdu změnilo na předchozím zásadním směřování země, které nastolili její havlističtí předchůdci. Již první náhled za fasádu politických hesel nás utvrzuje v podezření, že se jede dál a protičeská a proti rodinná politika je nyní plně převzata do agendy Babišova hnutí ANO.

Namátkou pár příkladů z poslední doby:

V parlamentu byl předložen zákon umožňující manželství homosexuálů a leseb, předkladatelem byla poslankyně ANO Maxová. Jelikož v ANO se nic nestane bez výslovného souhlasu Andreje Babiše, tak to můžeme brát i jako jeho osobní názor a postoj, který ale plně koresponduje se zadáním globálních elit.

Či nedávný „výlet“ Babiše do Izraele. Tam se měla konat schůzka premiérů V4 (Visegrád), ale po naprosto skandálních útocích izraelských politiků na polskou vládu a národ Poláci, Maďaři a Slováci cestu zrušili. Nikoliv však Babiš, který se navíc hlásí k pokračování Izraelsko-českých vládních zasedání. (Opravdu by nás zajímalo, co se asi na těchto schůzkách řeší. Dovedli bychom si představit podobný formát s nějakou sousední zemí, třeba Slovenskem, ale s nějakou zemí vzdálenou 4 hodiny letu? To je minimálně divné!)

Nebo inkluze! Ta přece také jede dál beze změny.

Stejně tak podpora nadnárodních korporací na úkor českých firem, které jsou permanentně šikanovány „českými“ úřady na popud vlády.

Proto musíme konstatovat, že v protičeské agendě se příchodem Babiše nic nezměnilo. Ostatně co jiného můžeme čekat od člověka, který k nám nejenže přišel ze Slovenska, ale ani Slovák úplně není – jeho matka pocházela ze Zakarpatské Ukrajiny a jmenovala se Scheibner.

Kulisy se sice změnily, ale jede se dál podle globalistického mustru k úplnému zničení naší země a národa.

Jak tomu čelit? První věc je o tom nahlas ve svém okolí mluvit! Nebát se ozvat třeba proti neomarxistické výuce vašich dětí ve školách, kam chodí. Nakonec zvažte podporu skutečně vlasteneckých stran, ať parlamentních, nebo i neparlamentních. Výběr do nadcházejících EU-voleb máme široký, od SPD, přes Rozumné/Národní demokracii, po DSSS…

Jediný, kdo může zničení naší země a národa odvrátit, jsme my Češi. Nikdo jiný to za nás neudělá! A jestli to říká, tak lže!

Vilém R.

Máte co říct k tématu? Máte zajímavé informace, nebo dobré tipy, kde je sehnat? Či dokonce umíte napsat článek? Pošlete nám ho!, rádi ho zveřejníme. Po identitě našich přispěvatelů nepátráme a jejich texty klidně zveřejníme i anonymně, nebo pod přezdívkou, necháváme na nich, jak si vyberou. Na zveřejnění jejich informačních zdrojů rovněž netrváme. Dobře víme, že v liberální demokracii to je se svobodou slova občas velmi podivné.


Sdílet

One Reply to “Protičeské politické „elity“. Kulisy se mění, globalistická agenda zůstává”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *