Přísahám na Alláha, že nám je Notre Dame „u prdele“

Sdílet

Tak okomentovala požár pařížské katedrály Notre Dame viceprezidenta studentské unie na universitě v Lille. Ještě Francouzům vyčetla, že mají příliš rádi svoji národní identitu a prohlásila, že jí historie a kultura Francie nezajímá.

To jen potvrzuje radost, kterou zažívají mnozí muslimové ze zkázy francouzského národního symbolu. Je tedy otázkou, jak se tihle „noví“ Francouzi vlastně integrovali do francouzské společnosti. Co padne za oběť příště? Lze Francii ještě vůbec zachránit? Každopádně mají bílí Francouzi zase o čem na Velikonoce přemýšlet.

Bohužel platí, že každá další generace nebílých přistěhovalců je horší, než ta předchozí. To ostatně známe i od nás například u Vietnamců. První generace v 70. letech minulého století ještě pracovala v továrnách a pokoutně šila „levisky“, ale ta následující (často narozená zde) již ve velkém vyrábí a prodává drogy a platí si novináře a politiky na „ochranu“ svých kriminálních zájmů.

Máte co říct k tématu? Máte zajímavé informace, nebo dobré tipy, kde je sehnat? Či dokonce umíte napsat článek? Pošlete nám ho!, rádi ho zveřejníme. Po identitě našich přispěvatelů nepátráme a jejich texty klidně zveřejníme i anonymně, nebo pod přezdívkou, necháváme na nich, jak si vyberou. Na zveřejnění jejich informačních zdrojů rovněž netrváme. Dobře víme, že v liberální demokracii to je se svobodou slova občas velmi podivné.


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *