Britský soud: členství v pouličním gangu je známka úspěšné integrace

Sdílet

Britská justice, dříve etalon efektivnosti a nezávislosti, se začíná posouvat směrem k etnickému dvojímu metru. Imigrant má pak více práv, než původní Brit.

Před časem proběhl soud s tureckým imigrantem Tolgou Binbuga, který byl opakovaně zadržen a odsouzen za krádeže, násilí, napadení, vloupání. Binbuga byl rovněž členem severolondýnského pouličního gangu Get Money Gang. Když byl opakovaně odsouzen, navrhlo v roce 2014 britské ministerstvo vnitra jeho vyhoštění ze země. Binbuga se ale opakovaně odvolával, až se v roce 2016 dostal jeho případ k soudci Evanu Ruthovi. Soudce Ruth (mimochodem pěkné „anglické“ příjmení) deportaci zamítl s pozoruhodným vysvětlením: „Členství v pouličním zločinném gangu, ačkoliv smutné, je prý známkou dobré integrace do britské společnosti“.

Ministerstvo vnitra se ale odvolalo a vyšší instance začátkem roku 2019 rozhodnutí nižšího soudu zvrátila. Zda byl turecký občan Binbuga skutečně vyhoštěn z Británie ale zatím nevíme.

Co na to říct? Německá hudební skupina Rammstein má písničku Dalai Lama, tam se v refrénu zpívá: „weiter, weiter ins Verderben“ (dále, dále do záhuby). To se zdá být mottem současných britských (a vůbec západních) „elit“. Naše „elity“ je ale plánují poslušně následovat. Jak jinak si vysvětlit jejich oddaný povyk, že prý „patříme na Západ“?

Tomáš M.

Máte co říct k tématu? Máte zajímavé informace, nebo dobré tipy, kde je sehnat? Či dokonce umíte napsat článek? Pošlete nám ho!, rádi ho zveřejníme. Po identitě našich přispěvatelů nepátráme a jejich texty klidně zveřejníme i anonymně, nebo pod přezdívkou, necháváme na nich, jak si vyberou. Na zveřejnění jejich informačních zdrojů rovněž netrváme. Dobře víme, že v liberální demokracii to je se svobodou slova občas velmi podivné.


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *