Německo: dospělí imigranti jsou na úrovni německé základní školy

Sdílet

Jo jo, kde jsou ty časy, kdy německý establishment, třeba šéf Mercedesu D. Zetsche sliboval, že imigranti jsou prý „mladí, vzdělaní  a vysoce motivovaní “. Ukazuje se, že ani po 5 letech se většina imigrantů nedokázala zapojit do německé ekonomiky. Místo toho je naprostá většina na dávkách a postupně se navíc zapojuje do kriminálních aktivit v rámci rodových gangů, které stále více terorizují většinu německých měst.

Navíc nedávno zveřejněné závěry německého psychologa prof. Bruno Klauka ukazují, že dospělí imigranti jsou na úrovni německé základní školy. Tak si musíme položit otázku, jak se asi do vysoce moderního německého hospodářství tihle „syrští inženýři a doktoři“ z Afghánistánu a Nigérie zapojí?

Lékaři a inženýři? Zatím se dospělí imigranti v Německu učí číst a psát!

Či na to mocní našeho světa hodlají jít z opačné strany, je v plánu hluboký úpadek vzdělanosti celé bělošské Evropy, a tahle „nová krev“ ho má pomoci uskutečnit a urychlit?

M. Novák

Máte co říct k tématu? Máte zajímavé informace, nebo dobré tipy, kde je sehnat? Či dokonce umíte napsat článek? Pošlete nám ho!, rádi ho zveřejníme. Po identitě našich přispěvatelů nepátráme a jejich texty klidně zveřejníme i anonymně, nebo pod přezdívkou, necháváme na nich, jak si vyberou. Na zveřejnění jejich informačních zdrojů rovněž netrváme. Dobře víme, že v liberální demokracii to je se svobodou slova občas velmi podivné.


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *