Nezapomínejme. „Zakladatel“ pedofilního hnutí Wilhelm Reich

Sdílet

V souvislosti s projednáváním „manželství pro všechny“ a možností adopcí dětí pro homosexuály v českém parlamentu si připomeňme, kde to vlastně všechno začalo. Je totiž jisté, že „manželstvím“ pro LGBT to neskončí. Jako další agenda bude legalizace pedofilie a následné odebírání dětí z „nespolehllivých“ rodin a přidělování jejich dětí pedofilům na hraní.

Dne 24. března 1897 (před více než 122 lety) se narodil v bohaté židovské rodině v Dobrinici (nedaleko Lvova na dnešní Ukrajině) jistý Wilhelm Reich, který poté neslavně proslul jako jeden z hlavních duchovních otců dnešního pedofilního hnutí a kulturního neomarxismu.

Pokud se divíte, kde se dnes vzaly různé pohádky pro 4 leté děti, které je učí masturbovat, či od koho se politici jako Cohn-Bendit (EP Zelení a sám pravděpodobně pedofil) nechali inspirovat požadavky na legalizaci pedofilie… Tak vězte, že právě tento dnes málo známý W. Reich byl jeden z jejich hlavních myšlenkových zdrojů. Zdroj pro řadu dnešních politiků vedoucích EU a „elity“ mnoha evropských zemí.

Jakého gurua si pokrokoví výtečníci zvolili? Posuďte sami: W. Reich již od útlého věku projevoval perverzní posedlost sexualitou. Jeho „deníky“ mohou sloužit jako ukázka nejpokleslejších perverzí. Když například přistihl svoji matku při nevěře s učitelem, tak po ní požadoval sex pod pohrůžkou, že to řekne otci. (To také asi udělal, neboť později jeho matka po opakovaném bití od jeho otce spáchala sebevraždu).

Později se z něj stal otevřený sexuální deviant a hlásal, že „děti je potřeba vést k sexuálnímu osvobození již od nejútlejšího věku“. V různých zemích si otevíral „kliniky“, kde sexuálně zneužíval své nervově labilní pacienty. Za obvinění z pedofilie a sexuálního zneužívání mu opakovaně hrozilo vězení a nakonec se v něm skutečně ocitl. Předtím mu většinou pomohl jeho původ, aby se vězení vyhnul.

Vedení Pirátů na loňské Prague Pride

No uznejte, nemají to západní a mnozí naši politici opravdu pěkný vzor?! V normální společnosti by byl podobný deviant zavřený v blázinci, nebo ve vězení, ne ideový vzor… Pak se divíme, že na pražských pochodech homosexuálů pochodují nerušeně pedofilové a průvod vedou řady „českých“ politiků z předních maistreamových stran jako ODS, Piráti. Babišovo ANO, ČSSD, TOP 09, atd?

Předchozí primátorka Prahy Krnáčová z Babišova ANO. Babiš sám homoagendu otevřeně podporuje.

Na závěr připomínám, že skoro 40% všech pedofilních zneužívání je spácháno právě homosexuály. Při uváděném množství homosexuálů 4% v populaci tedy od náhodného homosexuála hrozí dítěti zneužívání 10* víc, než od náhodného heterosexuála. Dáme jim naše děti legálně na „hraní“?

Máte co říct k tématu? Máte zajímavé informace, nebo dobré tipy, kde je sehnat? Či dokonce umíte napsat článek? Pošlete nám ho!, rádi ho zveřejníme. Po identitě našich přispěvatelů nepátráme a jejich texty klidně zveřejníme i anonymně, nebo pod přezdívkou, necháváme na nich, jak si vyberou. Na zveřejnění jejich informačních zdrojů rovněž netrváme. Dobře víme, že v liberální demokracii to je se svobodou slova občas velmi podivné.


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *