Jihoněmecký Pforzheim se stává Mekkou imigrantského teroru.

Sdílet

Pforzheim je město v jižním Německu, má  120 000 obyvatel a bývalo to poklidné město s tradiční jihoněmeckou architekturou.

Bývalo, ale již není! Po roce 2014 globalistické elity zorganizovaly masový přísun muslimských imigrantů. Odhaduje se, že tehdy do Německa přišly ve skutečnosti skoro 2 miliony ilegálních imigrantů, ale přesný počet nikdo neví. Od té doby poklidný Pforzheim získal neblahé prvenství – začal být nazýván Mekkou imigrantských útoků nožem.

Stačí se podívat na místní události od začátku roku 2019. V lednu proběhlo několik menších rvaček na nože mezi imigrantskými gangy. Zato v únoru se již v centru odehrála bitka na nože asi 70 imigrantů. Tento trend má zjevně rostoucí tendenci, neboť v březnu se v centru na nože porvalo již 150 „žadatelů o asyl“ z Iráku, Afghánistánu a Sýrie. Policie zvládla zásah pouze s největším vypětím.

Nicméně tyhle události nespadly z nebe. Již předchozí roky bylo patrné, že multikulturní obohacování zapíchnutím nože do zad (asi běžný to způsob komunikace v muslimských zemích) je v tomto městě nový fenomén.

Stačí když si německy zadáte do vyhledávače „Messerattacke Pforzheim“ a pokud umíte trochu německy, tak si můžete pěknou chvíli počíst v regionální tisku. Jen si budete muset přeložit jejich newspeak, kdy například „mládež“, znamená imigranti. Neboť oficiální německý tisk o etnickém původu útočníků zásadně nic nesděluje. Naopak používá výrazy jako „Stuttgarter“ (Štutgarťan), apod, aby navodil dojem, že se to vlastně pobodali bílí Němci, ačkoliv útočník obvykle neumí německy ani slovo a je snědý, nebo černý jak bota.

Situace ale eskalovala natolik, že i multikulturně uvědomělý starosta z CDU Boch musel uznat, že jeho bezpečnostní strategie „bude muset být přepracována“. Současně ale establishment vyrazil do útoku. Například uspořádal koncert proti „pravici“ (gegen Rechts), SPD (ta německá, sociální demokracie) založila ve městě „revoluční kancelář“ a jistě by se našly i další aktivity. Mimochodem, integrace muslimů probíhá formou výuky kickboxu a thajského boxu. Přirozeně vzdělávat imigranty v bojových sportech má přednost před výukou němčiny, či nějaké odbornosti pro případnou práci. Německá policie navíc zjevně přestává situaci zvládat a no go zony vznikají v Německu ve stále více městech.

Jako vtip pak působí vznik místní pobočky organizace „babičky proti pravici“ (Omas gegen Rechts). Je jasné, že místní establishment je stejně kreativní jako ten u nás, hlavně když se na to dá trhnout nějaký štědrý grant a uškodit tak vlastní zemi…

Pforzheim je jen další ukázkou řízeného úpadku Západní Evropy, který probíhá doslova v přímém přenosu. Zjevně to není náhoda, ale práce globalistických elit a jejich domácích přisluhovačů. Jen si uvědomme, že se to děje hned za našimi hranicemi a musíme se na tu eskalaci násilí v Německu začít připravovat. Nejlépe tak, že se legálně ozbrojíme. Přeci jen, až imigranti uvidí, že na rozdíl od Německa u nás narazí na rozhodný, ozbrojený odpor, tak si dají příště bacha!

J. Veselý

Máte co říct k tématu? Máte zajímavé informace, nebo dobré tipy, kde je sehnat? Či dokonce umíte napsat článek? Pošlete nám ho!, rádi ho zveřejníme. Po identitě našich přispěvatelů nepátráme a jejich texty klidně zveřejníme i anonymně, nebo pod přezdívkou, necháváme na nich, jak si vyberou. Na zveřejnění jejich informačních zdrojů rovněž netrváme. Dobře víme, že v liberální demokracii to je se svobodou slova občas velmi podivné.


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *