Německá katolická církev vyzývá k návštěvě mešit!

Sdílet

Katolická církev v Německu se zjevně „modernizuje“. Doby, kdy katolická církev měla za cíl šíření evangelia, jsou patrně minulostí.

Jak jinak si asi vykládat aktivity „biskupského pověřence pro islámské otázky“ Franka van der Feldena z Limburgu, který vyzval katolické věřící, pod heslem „pátek patří modlitbám – navštiv svého muslimského souseda v jeho mešitě“, aby muslimům ukázali, že jsou v Německu vítáni.

Německo 2019. Počet mešit roste raketovým tempem,

Je jistě škoda, že druhá strana (muslimská přistěhovalecká komunita v Německu), svůj vztah k německým hostitelům oplácí trochu jinou mincí: děsivý nárůst imigrantské, převážně muslimské zločinnosti a masivní nárůst počtu imigrantských no-go zón je toho nejsmutnějším příkladem. Proto lze mít o smyslu podobných aktivit oprávněně jisté pochybnosti… Jak praví staré české přísloví „čin čertu dobře, peklem se ti odvděčí“.

Poznámka redakce: je nám líto tento neveselý ne-apríl.

Máte co říct k tématu? Máte zajímavé informace, nebo dobré tipy, kde je sehnat? Či dokonce umíte napsat článek? Pošlete nám ho!, rádi ho zveřejníme. Po identitě našich přispěvatelů nepátráme a jejich texty klidně zveřejníme i anonymně, nebo pod přezdívkou, necháváme na nich, jak si vyberou. Na zveřejnění jejich informačních zdrojů rovněž netrváme. Dobře víme, že v liberální demokracii to je se svobodou slova občas velmi podivné.


Sdílet

One Reply to “Německá katolická církev vyzývá k návštěvě mešit!”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *