Katarský „sociolog“ vysvětluje, jak správně bít ženy

Sdílet

Sociologie je stejně podivná „věda“: jeden by se nebál nazvat ji „pavědou“. Není divu, že přitahuje velmi podivné lidi, ti pak prezentují své „vědecké“ poznatky na veřejnosti, a ta se tváří, jako by to bylo normální. (Inu, slovo „věda“ je mocné zaklínadlo).

Nedávno například katarský sociolog Abd Al-Aziz Al-Khazraj Al-Ansari zveřejnil video, jak správně být ženu. Katarský sociolog ale není žádný nelida. Sám říká, že ženu není potřeba bít pravidelně a dodává ještě dalších pár „užitečných“ rad.

Co myslíte, děje se tohle v muslimských domácnostech i v naší zemi? A že tu muslimů stále přibývá… Nejvíc nás udivuje, že si toho nevšímají naše feministky a bojovnice proti domácímu násilí.

J. Veselý

Máte co říct k tématu? Máte zajímavé informace, nebo dobré tipy, kde je sehnat? Či dokonce umíte napsat článek? Pošlete nám ho!, rádi ho zveřejníme. Po identitě našich přispěvatelů nepátráme a jejich texty klidně zveřejníme i anonymně, nebo pod přezdívkou, necháváme na nich, jak si vyberou. Na zveřejnění jejich informačních zdrojů rovněž netrváme. Dobře víme, že v liberální demokracii to je se svobodou slova občas velmi podivné.


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *