„Dejte dceři hidžáb“, radí ředitel školy…

Sdílet

Bílé německé děti se stále častěji stávají obětí šikany a násilí ze strany přistěhovaleckých spolužáků, a to již na základní škole. Nedávno si deníku Bild stěžovala matka jedné žákyně v německém Frankfurtu na Mohanem: Její dceru bily muslimské spolužačky, protože je blondýna, nenosí šátek, má židovsky znějící jméno a je z křesťanské rodiny. Když dcera ze strachu z šikany odmítla chodit do školy, tak se matka vypravila za ředitelem školy. Ten jí udělil následující radu: „ať nosí muslimský šátek a neříká, že je z Německa“. Na základě této zkušenosti se matka rozhodla dát dceru na jinou školu.

Sendvič se šunkou na svačinu? Za to si dítě na německé škole může vysloužit šikanu a bití od muslimských spolužáků.

Přitom se zdaleka nejedná o ojedinělý případ: V Bavorsku se ozval otec, jehož dětem muslimský spolužák ze Sýrie vyhrožoval „uříznutím hlavy, protože jsou křestané„. Stížnost rodičů ve škole opět nepadla na úrodnou půdu. Následovala obvyklá změna školy. Podobné případy ale známe z Bonnu, Berlína a dalších německých měst a škol.

Nejděsivější na celé záležitosti je, že vedení škol a nadřízené úřady podobné jednání imigrantů (dětí) nejenom mlčky tolerují, ale někde dokonce podporují. Není divu, když establišment na Západě se vyžívá v „hidžábových dnech“ a podporuje islamizaci všemi prostředky. Dokonce vidíme postupný tichý přechod části západních „elit“ k islámu.

Nedělejme si iluze, že u nás je situace jiná. Jak ukázala nedávná „šátková aféra“ se somálskou „studentkou“ na zdravotní škole v Praze, proti statečné ředitelce I. Kohoutové se unisono postavil skoro celý establišment (výjimkou byl třeba V. Klaus ml.) a jen díky odvážnému soudci vyvázla ředitelka bez postihu.

J. Veselý

Máte co říct k tématu? Máte zajímavé informace, nebo dobré tipy, kde je sehnat? Či dokonce umíte napsat článek? Pošlete nám ho!, rádi ho zveřejníme. Po identitě našich přispěvatelů nepátráme a jejich texty klidně zveřejníme i anonymně, nebo pod přezdívkou, necháváme na nich, jak si vyberou. Na zveřejnění jejich informačních zdrojů rovněž netrváme. Dobře víme, že v liberální demokracii to je se svobodou slova občas velmi podivné.


Sdílet

One Reply to “„Dejte dceři hidžáb“, radí ředitel školy…”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *