Silvestrovské sexuální násilí v Kolíně nad Rýnem – po 3 letech skoro žádný pokrok

Sdílet

Před více než 3 lety proběhlo během silvestrovských oslav masivní a předem připravené sexuální napadání (a znásilnění) bělošských německých žen ze strany nebílých imigrantů v Kolíně nad Rýnem. Po počátečních pokusech establišmentu o ututlání celého případu se nakonec celá pravda vyvalila ven, a vůbec nebyla hezká. Policie nakonec vznesla více než 600 obvinění. Nyní po 3 letech musíme s údivem konstatovat, že německé soudy dokázaly zatím vynést pouze 3 rozsudky! A to vesměs se směšnými tresty za „loupež“. Nikoli za násilí, znásilnění apod.

Léta běží a spravedlnost pro německé ženy a dívky nikde.

Je zajímavé, že v případě tzv. „pravicových radikálů“, či „nenávistných útoků na internetu“ si německé úřady počínají mnohem rozhodněji a hlavně mnohonásobně rychleji. Až by si jeden mohl myslet, že současným německým úřadům vadí neškodná poznámka na internetu víc, než znásilnění a zbití nějaké německé ženy imigrantem!

U nás je ale situace podobná. V mém okolí existují 2 arabské a 3 vietnamské obchody a restaurace, kde se jejich majitelé zjevně živí prodejem drog (Praha 2 – starostka z ODS). Místo nich ale policie a ministr vnitra Hamáček (ČSSD) bojují hlavně proti „schvalování atentátu na Novém Zélandu“ (ona události z letošního března)! Bohužel i u nás neškodná poznámka na internetu vadí establišmentu víc, než drogová kriminalita imigrantů…

Máte co říct k tématu? Máte zajímavé informace, nebo dobré tipy, kde je sehnat? Či dokonce umíte napsat článek? Pošlete nám ho!, rádi ho zveřejníme. Po identitě našich přispěvatelů nepátráme a jejich texty klidně zveřejníme i anonymně, nebo pod přezdívkou, necháváme na nich, jak si vyberou. Na zveřejnění jejich informačních zdrojů rovněž netrváme. Dobře víme, že v liberální demokracii to je se svobodou slova občas velmi podivné.


Sdílet

2 Replies to “Silvestrovské sexuální násilí v Kolíně nad Rýnem – po 3 letech skoro žádný pokrok

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *