Německý řetězec Edeka vyzýval k bojkotu AfD a bojoval za „multikulturalismus. Nyní skuhrá nad propadem tržeb a omlouvá se zákazníkům

Sdílet

Německý řetězec Edeka (největší německý prodejce potravin) zahájil před časem veřejnou politikou kampaň proti straně AfD, která bojuje proti masové imigraci, v celoněmeckých inzerátech v nejrůznějších mediích. Podle vedení Edeka bylo AfD „velká hrozba a ohrožení pestré multikulturní společnosti“. V inzerátech použili příměr s odpadem.

Politická agitka vedení Edeka nepobouřila jenom zákazníky, ale i majitele obchodů Edeka (Edeka funguje jako frenchíza). Výsledkem byl distanc majitelů licence a bojkot zákazníků. Proč by měl volič AfD chodit do obchodu, jehož vedení ho nazývá odpadem?! Majitelé obchodů se proto okamžitě od vedeni firmy distancovali.

Vedení koncernu ale nijak nereagovalo, až když najednou došlo k poklesu tržeb, tak muselo vedení přispěchat nikoliv s omluvou, ale prohlášením, že jsou “ už zase obchod pro všechny“, myšleno i voliče AfD. Prý jsou jako Edeka pro svobodu slova a nechtějí nikomu vnucovat svůj názor.

Je otázkou, zda jim to voliči AfD, kterých jsou po celém Německu miliony, odpustí.

Nechají se Češi inspirovat a začnou odmítat výrobky a služby firem nabízející a podporující globalistickou agendu?

J.V. Berlín


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *