Německá restaurace nabízí „cikánský řízek a černouška“. „Oficiální media“ a politici z toho šílí. Hosté to mají na salámu a smějí se tomu…

Sdílet

Východoněmecký ostrov Rujana (Rügen) u Baltského moře je nejenom oblíbené německé letovisko, stal se i místem nedávného „skandálu“. Místní restaurace nabízela hostů „rasistické“ pokrmy. Mimo jiné babiččin cikánský řízek a zákusem černouškova pusa (Negerküsse a Zigeunerschnitzel ). To vyvolalo zděšení v oficiálních mediích a u politiků. Prý se jedná o projev nenávisti, nenávistné provokace a propagace rasismu.

Argument, že takové pokrmy se v Německu již prodávají desítky let a nikomu to nevadilo, není brán zřetel. Likviduje se německý národ a stát a tak se logicky musí likvidovat i německá kultura včetně tradiční gastronomie.

Zajímavá je reakce hostů restaurace, na sociálních sítích se to sice množí odsudky a vyhrožováním, že už tam hosté nikdy nevstoupí, ale ve skutečnosti z toho mají hosté legraci a cikánský řízek a negrovu pusu si dávají s chutí dál a v restauraci mají plno.

Podobné rasistické pokrmy mají i Češi. Co taková cikánská pečeně?!

Sára Stein

Už i německé jídlo je problém….


Sdílet

One Reply to “Německá restaurace nabízí „cikánský řízek a černouška“. „Oficiální media“ a politici z toho šílí. Hosté to mají na salámu a smějí se tomu…”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *