„Mojí dceru obtěžují uprchlíci“, běduje turecký ministr německé vlády, sám muslim. U běžných Němců mu to nevadí….

Sdílet

Ministr pro zemědělství a výživu Cem Özdemir spolkové vlády si veřejně postěžoval, že jeho dceru „běžně obtěžují mladíci s imigračním pozadím„, Sám je muslim turecké národnosti a do vlády se dostal jako člen strany Zelených.

Jeho vláda i strana jsou velkými podporovateli masové imigrace, která za posledních 10 let zcela změnila veřejné klima v celém Německu. Ve většině německých měst není už bezpečné se večer procházet po městě a to nejenom pro samotné ženy. Imigranti za nezájmu policie terorizují bílé Němce a situace se permanentně zhoršuje.

Tak už dorazilo multikulturní obohacení do kruhů místní „liberálně demokratické“ elity. Zdá se, že to vykuky jako Özdemir zaskočilo, To bylo přece určeno pro bílé obyčejné Němce, né pro nás, kteří tu zastupujeme globální finanční oligarchie, která za masovou imigrací stojí. Mouřenín posloužil, mouřenín může jít…

Kdyby si takto veřejně stěžoval obyčejný bílý Němec, už by nejspíš seděl v cele předběžného zadržení a nebo měl minimálně problémy v zaměstnání.

Německo je zcela ztraceno a bude islamizováno jako zbytek Evropy. Stejný plán mají „globální parazité i pro zbytek Evropy“. Češi to musí vzít na vědomí a zbavit se statusu kolonie a zachránit se před podobným osudem. To bude znamenat i očistu od místní 5. kolony, která pracuje pro své cizí kumpány na likvidaci českého národa.

Aron G.

Obohacující muslimští uprchlici bijí německé policisty


Sdílet

One Reply to “„Mojí dceru obtěžují uprchlíci“, běduje turecký ministr německé vlády, sám muslim. U běžných Němců mu to nevadí….”

  1. Mohlo by se konečně něco dít, když už si náplava dovoluje obtěžovat dceru starousedlíka, už předevčírem bylo pozdě.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *