Židovské obce naříkají:“ odhalujeme tisíce antisemitiských zločinů a policie stíhá jen desítky“. Jak takový „antisemitismus“ vzniká?

Sdílet

Federace židovských obcí v česku vydala obvyklou ročenku s názvem “ Výroční zpráva o antisemitismu“.

Podle údajů FZO se počet antisemitských útoků proti roku 2022 skoro zdvojnásobil. V roce 2022 reportovala FZO 2277 a v roce 2023 už neuvěřitelných 4328 skutků . V roce 2021 to bylo 1126 antisemitských skutků podle FZO. Důvodem prý je operace Izraelské armády v Gaze (kde izraleská armáda pobila asi 40 000 palestinských gojů, většinou žen, dětí a starých lidí).

Policie ČR registrovala pouze 79 takových skutků (v roce 2022 to bylo 77), tedy o dva řády méně a to má židovská obec k dispozici hned 8 paragrofů TZ, které byly schváleny, aby jejím členům poskytly nadprávní ochranu. Stejně jako židovští aktivisté opakovaně lobují u policie, státních zástupců a v mediích za trestní stíhání často „domnělých“ antisemitských trestných činů. Neslavnou roli zde hrají třeba K.Kalibová, J. Stern a další. Přesto jsou čísla skutečných antisemitských útoků i podle Židům nakloněných zákonů zcela zanedbatelná. Židé mají v ČR vysoce nadprávní ochranu

FZO registruje antisemitské akutky podle následující definice.

„Antisemitismus je určitý způsob vnímání Židů, který lze popsat jako ne‐
návist vůči Židům. Slovní a fyzické projevy antisemitismu směřují proti ži‐
dovským i nežidovským osobám anebo jejich majetku, proti institucím
a bohoslužebným místům židovských obcí
.

Na první pohled je patrné, že se jedná o velmi vágní definici (záměrně?), která umožňuje z antisemitských pohnutek obvinit de facto kohokoliv i za zcela oprávněnou kritiku jednotlivých Židů, židovských organizací, či státu Izrael. To se to pak vymýšlí statistiky o „strašlivém antisemitismu“. Nezanedbatelným faktorem je rovněž způsob „nahlašování antisemitských útoků“, ty může nahlásit de facto kterýkoliv člen židovské komunity a jeho tvrzení se bere jako samozřejmé, ačkoliv se opakovaně po celém světě a i v ČR objevují případy, kdy si Židé, či židovské instituce antisemitské útoky ze zištných důvodů vymysleli.

Co je cílem podobných ročenek? Udržovat image Židů jako věčných obětí cizího útlaku a tedy obětí. (Přece by jste nebyli přísní na ždovského podvodníka, když je to takový chudák… vnuceje se podvědomě české gojské veřejnosti). Židé si pak mohou udržet vysoce nadprávní ochranu a de facto beztrestnost. České goje to staví do pozice druhořadých občanů a zcela to popírá rovnost před zákonem.

Chcete příklad? Třeba Pavel Novotný starosta za ODS, který je židovského původu, čímž se sám rád chlubí, Opakovaně uráží Čechy jako etnickou skupinu a přeje jim smrt. Výsledek? Nic se mu nestane. Když se nějaký Čech jen lehce otře o Židy, tak si okamžitě vyslouží trestní stíhání a téměř jistým odsouzením. (To platí i na Slovensku, kde si J. Maggát vysloužil ze knihu o Židokracii nepodmíněný trest ve výši 7 let!.) Za antisemitismus je dokonce považováno citování židovských rabínů ohledně nežidů, či citace z židovských knih jako talmud o vztah Židů k nežidům. Přitom nikdo z židovských kruhů nepopírá pravdivost těchto citátů…..

Češi by neměli podobné právní privilegia jedné menšiny akceptovat, je totiž otázkou, kdo jim pak doopravdy vládce?! ČR je jejich stát a oni by v něm měli být pánem i podle platného práva. Dnes tomu tak není!

Zde je výpis paragrafů TZ, který poskytuje Židům v ČR vysoce nad právní ochranu. Ačkoliv se o nich v textu zákonů nehovoří, tak praktická interpretace soudobé justice jim vždy straní.

█ § 355 – hanobení národa, rasy, etnické nebo jiné skupiny osob
█ § 356 – podněcování k nenávisti vůči skupině osob nebo k omezování
jejich práv a svobod
█ § 400 – genocidium
█ § 401 – útok proti lidskosti
█ § 402 – apartheid a diskriminace skupiny lidí
█ § 403 – založení, podpora a propagace hnutí směřujícího k potlačení
práv a svobod člověka; šíření díla k propagaci hnutí směřujícího
k potlačení práv a svobod člověka

§ 404 – projev sympatií k hnutí směřujícímu k potlačení práv a svobod
člověka
█ § 405 – popírání, zpochybňování, schvalování a ospravedlňování geno‐
cidia

V. L. advokát

I citáty z židovských knih jsou dnes považovány za „antisemitismus“, Obrázek převzat z internetu jako ilustrační


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *