Zase podvody s korespondenčními hlasy v Německu. Už chápete, proč je 5. koalice zavádí?

Sdílet

A už to leze ven. Saská policie řeší podvody s korespondenčními hlasy. V nejméně dvou volebních okrscích v Dráždanech došlo k úmyslnému znehodnocení nejméně 100 korespondečních hlasů údajně ve prospěch této malé opoziční strany Svobodné Sasko. Volební lístky někdo úmyslně natrhl a pokreslil a volební komise je pak prohlásila za neplatné. To vyvolává různé spokulace. Oficální media hovoří o „rejdech neonacistických sil“, ve skutečnosti to nejspíš bude režimní provokace, aby se daly volby v případě potřeby zpětně zpochybnit.

Je to další podivnost provázející poslední zemské volby v Sasku. Nejprve opoziční AfD ztratila 1 mandát kvůli „softvérové chybě“ a to hned po tém, co se ukázalo, že by měla v zemském sněmu blokační minoritu proti ústavním změnám. Nyní se začínají objevovat podvody s korespondenčními hlasy. Je to jistě náhoda, jak jinak!

Podobně to bylo při posledních spolkových volbách v roce 2021, kdy se v Berlíně musely volby kvůli obřím machinacím s hlasy dokonce několikrát opakovat.

Divite se, že se domácí 5. koalice za podpory pRezidenta Pavla rozhodla tento nástroj možných volebních podvodů prosadit? Bez volebních podvodů se nemůže liberální demokracie udržet u moci, protože nemá voliče.

Pavel Novotný, Německo


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *