Západní vlády začínají oblékat muslimské „uprchlíky“ do vojenských uniforem. Dojde k rychlému nastolení chalífátu pod rouškou války proti Rusku?

Sdílet

Před pár dny jsem cestoval pracovně po Rakousku. Při návštěvě několika veřejných míst mě překvapily skupinky mladých muslimských uprchlíků, kteří byli oblečeni do vojenských uniforem a jsou z nich vytvářeny jakési polovojenské oddíly. Oficiální vysvětlení je prý snaha “ o jejich integraci“. Jenže o jakou integraci se může jednat, když skupinky mají vždy k dispozici tlumočníka a německy neumí ani slovo?! Proč musí chodit ve vojenských uniformách a ne v civilních šatech?! Od rakouských obchodních partnerů jsem slyšel, že podobné oddíly se z uprchlíků formují i v Německu. Vše se děje pod patronátem tamějších proimigranstských vlád.

Naprostá většina „válečných uprchlíků v Evropě“ jsou mladí muži vojenského věku. Ony „matky s dětmi“ existují pouze ve fantazii medií, neziskovek a proti bělošských politiků stran jako ODS, Piráti, TOP 09, KDU, STAN, či ANO a jejich evropské ekvivalenty.

Dojde kurychlenému nastolení evropského chalífátu pod rouškou války na Ukrajině? To by se náramně hodilo. Otevřené zapojení západních vojsk do války proti Rusku poskyte i záminku k nastolení místních represí proti původnímu bílému obyvatelstvu a tak se to může vzít z jedné vody na čisto a rovnou se nastolí plánovaný chalífát?! Je to reálné? Zatím nevíme, ale „evropské elity“ sloužící globální finanční oligarchii toho určitě schopné jsou.

Islamizace západní Evropy je dnes patrná snad na každém kroku a tento proces se zrychluje. Německá, francouská, holandská města se mění k nepoznání raketovou rychlostí. Není otázkou, zda muslimové začnou přebírat moc, otázkou je, kdy se tak stane.

Muslimové jsou jen nástroj globální finanční oligarchie, která usiluje o likvidaci bílých evropských národů a jejich nahrazení berevnými imigranty. Byla to globální finanční oligarchie, která celý ten plán dovoz imigrantů vymyslela, z počátku podporovala ve svých mediích a financovala. Její příslušníci jsou hlavní problém a nepřítel bílé Evropy. to oni bílé Evropě vyhlásili válku již před desítkami let. Je čas to vzít na vědomí!

A. Fischer

Mladí muslimští uprchlíci ve vojenských uniformách ve Vídni


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *