V 9 večer pustili uprchlíka z vazby, za 4 hodiny zabil nic netušícího bílého Němce. Německo před rozvratem a nastolením chalífátu?

Sdílet

Německé město Uelzen se pyšní nádražím, které postavil známý rakouský architekt Hundertwasser. Nádraží se stalo o víkendu svědkem dnes bohužel běžné scény. Uprchlík z Maroka zde v noci (asi v 1 30 hodin) na schodech vedoucích na vlakové nástupiště zabil nožem nic netušícího bílého Němce (55). Dobromyslný Němec šel na vlak a najednou se k němu přitočil uprchlík a bodl ho nožem. Nebohá oběť zemřela přímo na nádražních schodech.

Uprchlík byl přitom ještě ve 2100 hodin ve vazbě na policejní stanici, protože se ve městě nejdříve pokusil o kapesní krádež a pak jinou obět fyzicky napadl s cílem jí oloupit. Policie ho ale na příkaz nadřízených orgánů pustila a tak šel uprchlík na nádraží, kde posunul svoje řádění o stupeň výše. Výsledkem je vražda dalšího bílého Němce.

To je dnes běžný obrázek. Německé úřady bojují proti „neonacismu na internetu“ a beztrestní uprchlíci podřezávají bílé Němce jako králíky.

Německá společnost je v hluboké krizi a zdá se, že před rozvratem. Je už jen otázkou času, kdy bandy imigrantů začnou bílé obyvatelstvo za podpory úřady terorizovat ve velkém a postupně zavádět chalífát s vlastní vládou. Němci budou vyhnáni, pobiti, nebo zotročeni. Bohužel není vidět síla, která by tomu mohla zabránit.

Globální finanční oligarchie, která za celým projektem na likvidaci bílých národů v Evropě stojí, si tak může mnou ruce a v pátek večer spokojeně zapálit k večeři svíčky. Ďabelský plán se jí bohužel zatím daří.

Češi by měli vzít na vědomí, kdo je jejich skutečný nepřítel a jaké používá nástroje. I jim jsou dnes dováženi uprchlíci po tisících s cílem změnit demografickou strukturu. Podívejte se, kolik dnes máte po českých městech Ukrajinců, Vietnamců, Číňanů, černochů, či jiných muslimů… To přece před 15 lety nebylo. „Čeští politici“ atd. mohou být se svým dílem spokojeni a jejich soukmenovci v cizině rovněž….

Sára Stein, London, Velká Británie


Sdílet

2 Replies to “V 9 večer pustili uprchlíka z vazby, za 4 hodiny zabil nic netušícího bílého Němce. Německo před rozvratem a nastolením chalífátu?

  1. Sed sem na motorku ze pojedu z vrsku
    jelo to vsak rychle ,nabil jsem si drzku
    Stara krici dite kvici, co to delas s Generale?
    Rek jsem tedy soudruzko bez dovarit tu drzkovou
    neb se z toho poseru ,ja mam smulu velikou
    IQ jsou jiz nizsi pomalu jak negr
    fotbalovy expert, co na hristi jeci

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *