Ukrajinský voják sestřelil kulometem balistickou střelu letící rychlostí 14000km/h. Zprávy o ukrajinských vítězstvích zaplavují „česká“ media. Co je cílem?

Sdílet

Oficiální „česká“ media začínají zaplavovat neuvěřitelné zprávy o velkých ukrajinských úspěších na frontě. Ukrajinský voják jménem Serhij (Sergej) prý sestřelil kulometem ruskou balistickou střelu. Vzdělanému městskému intelektuálovi, který u klávesnice válčí s Ruskem, je zbytečné vysvětlovat skutečnost, že balistická střela letí rychlostí 14000Km/h a sestřelit ji ruční zbraní nelze! Protože balistická střela uletí za vteřinu 4 km a nelze jí tedy zamířit ani muškou sledovat dráhu letu. I každý soudný myslivec, který někdy byl na honu kachen, to potvrdí.

Takže už tu máme Ducha Kyjeva, pilota, který za den sestřelil pět stíhaček. O víkednu i víc!

Pantera Charkova, který zabil 20 ruských vojáků a odpálil most, takže díky tomu Rusové nedobyli Charkov.

Důchodce Valerij Fedoroviče, co sestřelil stíhačku brokovnicí. Stíhačka letěla ve výšce několika kilometrů a brokovnice dostřelí pouze stovky metrů, ale to pochopitelně nevadilo.

Babičku Valerii, co sestřelila ruský dron gumou od zavařovací sklenice.

Co bude příště?

Kojenec Ivan, který u Charkova zničil plížením 19 ruských tanků T-90 a ještě sestřelil 18 dronů? Nebo statečnou středoškolačku Olhu na invalidním vozíku z Užhorodu, která ručními granáty zlikvidovala 6 milionů ruských okupantů? Nebo ještě větší pitomost?

Správná otázka je, co je cílem podobné propagandy? Tedy oslav „neuvěřitelných“ ukrajinských úspěchů a údajné neschopnosti a hlouposti ruské armády?

Cílem je připravit českou veřejnost na přímý vstup do konfliktu. Přece si Češi pojedou zábavně zaválčit proti neschopným a hloupým Rusům. Jistě náhodou to připomíná nacistickou propagandu na začátku východního tažení v roce 1941. Jak to dopadlo, všichni víme.

Necháme se zatáhnout do války za cizí zájmy?

Aron G.


Sdílet

2 Replies to “Ukrajinský voják sestřelil kulometem balistickou střelu letící rychlostí 14000km/h. Zprávy o ukrajinských vítězstvích zaplavují „česká“ media. Co je cílem?

  1. To myslí ti idioti opravdu vážně, že jim někdo uvěří? Tak možná dnešní školák ve třetí třídě protože matematika je dnes tabu. Nezapomeňte škrabalští debílci že ještě žijí lidé jenž absolvovali vojenský výcvik.
    Já například u 30 mm PLDVK, tj. protiletadlový dvojkanon.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *