Novo Němci s muslimskými šátky nastupují

Sdílet

Před několika dny jsem by zastaven při návštěvě Prahy skupinou německy hovořících turistů. Ptali se mě na cestu z Václavského náměstí ke Karlovu mostu. Zajímavé bylo, že se jednalo o muslimské ženy mladého věku, které se německy bavily i mezi sebou. Na moji otázku o jejich původu jsem se dozvěděl, že prý jsou „Němci“.

Hmm. já si do té doby myslel, že Němec je běloch převážně křesťanského vyznání. Ale to už asi dlouho platit nebude. Loni prý dostalo německé občanství 200 000 osob, z nichž naprostá většina jsou nebílí muslimové. Nejvíc z nich bylo ze Sýrie, kde už dávno skončila USA, UK a Izraelem vyvolaná občanská válka. Nicméně domů se vrátit nemuseli a stali se z nich „Novo Němci“, kteří mají islamizovat Evropa podle zadání globální finanční oligarchie.

Vedle toho jsou do Německa dováženi stovky tisíc dalších „uprchlíků z Afriky a Asie“, země se mění před očima. Z dříve poklidných německých měst a městeček se stávají podivné aglomerace připomínající Afriku, nebo Irák.

Jako Češi říkáme globální lži-dokracii: „děkujeme“, nemáme zájem! My tu žádné barevné imigranty nechceme, máme už dost potíží s Vietnamci (drogy), Ukrajinci, muslimy a černochy, kteří tu jsou!

A. Fischer

Novo Němci na návštěvě Prahy….


Sdílet

One Reply to “Novo Němci s muslimskými šátky nastupují”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *