„Ruský agent“ zapaluje autobusy MHD litím benzínu na sklo. Pitomostí to připomíná novičok, nebo Vrbětice. Blíží se přímé zapojení „české“armády do války na Ukrajině

Sdílet

Vláda Ukrajince Fialy přišla s těžko uvěřitelnou historkou, jak prý se ruský agent z Jižní Ameriky pokusil v Praze zapálit autobusy MHD. Mel to provádět obvzláště závažným způsobem, když prý lil benzín na nehořlavá přední skla autobudů v depu. Proč by se namáhal zapálit nádrže, nebo snadno hořlavé pleumatiky, když může zapálit nehořlavé sklo, že?! Zapalování nehořlavých věcí je navíc obvzlášť nebezpečný teroristický čin!

To přece dává smysl. Zákeřný Putin nebude sabotovat vojenské transporty t.č. zcela bez ochrany, ani strategické dopravní uzle, on se zaměří na prázdné autobusy MHD! Městský „vzdělaný“ příslušník občanské společnosti tomu možná věři, ale pitomostí to připomíná novičok a Vrbětice. Ta provokace z toho opět kouká jako péro ze starého gauče!

Otázkou je, k čemu to má sloužit? Dojde po volbách k zahájení tažení proti svobodě slova a opozičním názorům v ještě větší míře než dnes? Nebo to budou české Gliwice, či Tonkinský záliv, tedy záminka pro vstup české armády pod cizím velením do bojů na Ukrajině?! Nebo ještě neco jiného?

To se asi brzy dozvíme, ale připravit se musíme na všechny alternativy. Ukrajinci došli a boj za cizí zájmy na Ukrajině musí pokračovat dál!

Aron G.


Sdílet

4 Replies to “„Ruský agent“ zapaluje autobusy MHD litím benzínu na sklo. Pitomostí to připomíná novičok, nebo Vrbětice. Blíží se přímé zapojení „české“armády do války na Ukrajině

  1. Případ nahlášeného atentátu na ex-premiéra Babiše, nové souvislosti | Blogy Vaše Věc (parlamentnilis-ty.cz)
    zde popisuji, jak mi agent Pětidemolice nahlásil připravený atentát na Babiše v Třeboni před prezidentskými volbami v roce před 2022. netušil jsem, že je to provokace Pětidemolice a nahlásil jsem to na policii a policie zrušila půl hodiny před začátkem setkání Babiše s občany Třeboně. Takto se chová Pětidemolice k terorismu.

    1. Takže jste naivně splnil roli užitečného vola. Patrně moc dobře věděli, kterého na tu práci vybrat.

      1. To jo, ale tady je vidět, že atentát na Babiše podle fialového hnusu není teroristický čin, alespoň se to nedalo hodit na Putina, a tak to policie zašoupla pod koberec a přitom zná jméno toho člověka, jeho ksicht a bydliště a nic s tím nedělala a já to vše znám také, byl to idiot z Lomnicí nad Lužnicí.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *