Hlas lidu k možné mobilizaci u nás do války na Ukrajině

Sdílet

Mezi lidmi se začíná živě diskutovat možné zapojení Česka do války. Část nevěří, že by mohlo na mobilizaci dojít. To jako vážně?

Opravdu se ptát nebudou, stačí se podívat na to, jak na Ukrajině odchytávaj mladý kluky, ti kteří chtějí přeplavat Tisu, pohraničníci rovnou střílejí do zad, teďka pochytali členy Hare Krishna, akorát jsem neviděla, že by vlítli do synagog...

Jana S.

přišlo do redakce mailem


Sdílet

4 Replies to “Hlas lidu k možné mobilizaci u nás do války na Ukrajině

  1. Český národ, to je superzbabělý národ, já se stydím za to, že jsem příslušníkem tohoto národa, co bych dal za to, abych mohl být Rusem nebo Srbem, a abych mohl být hrdý na svůj národ. Já už jsem od začátku roku pořádal možná 10 demonstrací, tak já vím, co mohu říci o českém národě. Začátkem ledna 2024 to byla demonstrace před ambasádou USA „Ruce pryč od Srbska“. Poslední možná před 14 dny před ambasádou Izraele proti genocidě v Gaze. Ale kolem vojny, dělal jsem demonstraci před Generálním štábem před 3 měsíci, proti zamilovanému Řehkovi, přišlo byl tam 70, před měsícem jsem dělal demonstraci před Ministerstvem obrany – proti Černochové, přišlo nás tam 45. Kolik nás bylo na Hradě s Vrabelem před 14 dny, když tam na Ministerstvu zahraničních věcí harašilo zbraněmi NATO? Možná sto. Ti ostatní se třesou hrůzou, že je Rakušan natočí a budou mít potíže, je to možné, takováto zbabělost? Já ty potíže samozřejmě mám od této vlády, ale o tom jindy. Tento zbabělý národ si nic jiného nezaslouží, než aby tu válku zažil na vlastní kůži.

    1. Naprosto s Vámi souhlasím, Většina Čechů je bez mozku, čeká až všechny problémy vyřeší soused.Idioti to jsou.

  2. Tahle vládnoucí klika politimpotentů pošle na Ukrajinu pár dobrovolníků a možná nějaké instruktory či odborníky. Klika se orientuje na zlepšení obrany, tedy na území státu. Nezájem o službu se Řehka snaží zahnat zvýšením žoldu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *