Policie obvinila černého uprchlíka z napadení a ublížení na zdraví. Fraška s „rasistickým útokem“ proti uprchlíkům pokračuje

Sdílet

Údajný útok „neonacistické mládeže“ proti černým uprchlíkům z Ghany v severoněmeckém Grevesmühlenu začíná mít bizarní vyústění.

Původně se podle politiků a medií jednalo o „odporný rasistický útok vůči černé rodině z Ghany, kde mělo dojít ke zranění 2 dětí (10 a 8 let).

Už už se rozjížděla obyvklá mašinérie, odsuzování německého rasismu v mediích, ale vše se zaseklo.

K lítosti establishmentu náhodný svědek natočil celý incident na mobilní telefon a pustil do světa. Policie začala vyšetřovat, co se skutečně stalo. Výsledkem vyšetřování bylo, že strkanici vyvolal právě černý uprchlík a otec těch dětí. Zřejmě s cílem strhnout na sebe pozornost a přivydělat si nějaké to euro jako „obět rasismu“. Jelikož ale během uprchlíkem vyvolané strkanice došlo ke zranění údajných útočníků, tak policie černého uprchlíka obvinila z napadení a ublížení na zdraví.

Politici mainstreamu se tváří, že o ničem neslyšeli a nic si nepamatují. Zkrátka je to obvyklá ostuda, to z nich globalističtí páni nebudou mít radost.

Aron G.


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *