Další vymyšlený útok „neonacistů“ proti uprchlíkům odhalen. Politici bojují proti nenávisti a zatím po Německu běhají uprchlici s noži a podřezávají Němce jako podsvinčata

Sdílet

Zase to nevyšlo. Údajní němečtí neonacisti měli zaútočit na dvě černé děti uprchlíků z Ghany v Grevesmühlenu kousek od Rostocku. Politici a media okamžitě vyrazili do boje proti „nenávisti, rasismu a předsudkům“. Jejich myšlenky zase byly s obětmi a rodinami nebohých uprchlíků….

Jenže dopadlo to jako vždycky. Náhodný kolemjdoucí vše natočil na video (v přiloženém článku) a ukázalo se, že celý spor si vymyslela hysterická matka černých dětí. Rodina uprhlíků celkem nepřekvapivě přišla do Německa jako „váleční uprchlíci ze Sýrie“ a jako „lékaři a vědci“ pochopitelně nepracují a jsou na dávkách.

Takže je z toho mrzutá ostuda. Lidé v bývalé NDR už oficiálním medií přestávají věřit a politiky establishmentu považují za podvodníky a lumpy. V zemských volbách v regionu se očekává proti vítězství proti imigrantské AfD.

Zatím po Německu běhají uprchlíci a podřezávají bílé Němce jako podsvinčata včetně policistů. To ale media a politiky nevzrušuje, jejich pán přece nakázal likvidaci Německa jako země a národa a tak pro ně „mrtvý Němec je dobrý Němec“.

Dokáží se ještě Němci probrat a zachránit se? V bývalé NDR by to ještě možná šlo, západ země je ale již nenávratně ztracený.

Aron G.


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *