Židovská válka na Ukrajině? Jména a původ hlavních protagonistů nutí k zamyšlení

Sdílet

JIž více než 10 let probíhá na území Ukrajiny války proti místnímu obyvatelstvu, která se před časem rozrostla na velký mezinárodní konflikt. Ta válka je tak podivná, že je nutné so klást otázky o podstatě konfliktu a zájmech těch, kteří konflikt vyvolali.

Co je spojuje? Co spojuje V. Nulandovou (její předci pocházejí z Ukrajiny, stejně jako předci jejího manžela Kagana), která byla hlavním organizovatelem převratu v roce 2014, naprostou většinu ukrajinských oligarchů, kteří zbohatli na rozkradení místní ekonomiky, mezinárodní finanční žraloky v Londýně, New Yorku?

Kroměpocitu nadřazenosti nad životy těch ostatních a nedostatku empatie k cizím osudům, je to i jejich židovský původ.

Proto jistě né náhodou byl oligarchou Kolomyjskym nainstalován po převratu v roce 2014 prezident Zielenski do čela země. Byl to právě prezident Zielenski, který stál za rozpoutáním konfliktu s Ruskem, kde zahynuly do dneška již stovky tisíc ukrajinských vojáků. Místním Židům bylo hned na začátku konfliktu umožněné opustit zemi, naopak Ukrajinci museli a stále musí umírat ve válce za cizí zájmy.

Je náhodou, že v „české“ vládě jsou nejvíce bojechtiví politici jako Fiala, Černochová, kteří rovněž mají židovské předky a bojují tak na Ukrajině „českýma rukama a penězi“ za zájmy svých kumpánů od Mrtvého moře?!

Podobné je to v Polsku, kde tón udává duo Tusk/Sikorski, kteří mají oba do Poláků dosti daleko.

Joe Nowak, Chicago, USA

článek nemusí vyjadřovat názor redakce


Sdílet

2 Replies to “Židovská válka na Ukrajině? Jména a původ hlavních protagonistů nutí k zamyšlení

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *