Oběti korona očkovaní dosáhly u německého soudu prvního úspěchu. Výrobci vakcín musí poskytnout soudu tajná data o vedlejších účincích jejich vakcín. Vyvolá to celospolečenský otřes?

Sdílet

Oběti očkovaní experimentálními korona vakcínami dosáhly u německých soudů prvního úspěchu. Vrchní zemský soud v Bambergu nařídil výrobci vakcín Astra Zeneca, aby poskytl soudu tajné výsledky testů na vedlejší účinky vakcín. Žalobkyní je 30. letá žena, která po očkování dostala trobozu, upadla do koma a lékaři jím museli amputovat část ruky! Nyní žádá po výrobci vakcín ve výši 870.000 EUR za zničený život.

Právní zástupce poškozené V. Loechner považuje rozsudek za přelomový, protože to umožní požadovat tajná data i od ostatních výrobců experimentálních vakcín jako firma Biontech, Pfizer, či Moderna. Stále více se ukazuje, že výrobci vakcín za pomoci politiků a „odborníků“ lhali veřejnosti o bezpečnosti korona vakcín. Následky těchto experimentů jsou dramatické. Prudký nárůst úmrtí, infaktů, mrtvic, pokles porodnosti atd.

Veřejnost se nyní ptá, co to všechno mělo znamenat?! Oficiální media sice rozjela „demage control “ akci, ale nelze vyloučit, že zveřejnění pravdy o korona vakcínách vyvolá celospolečenský otřes. Obětí korona očkování je příliš mnoho a zamést pod koberec to půjde těžko. Budou konečně místní korona agenti jako Prymula, Maďar. Arengerger, Vojtěch a další povoláni k odpovednosti?

Aron G.

A. Bourla, ředitel výrobce korona vakcín Pfizer, byl agresivní propagátor očkování proti koronaviru jeho firma na tom pohádkově vydělala, obětem očkování se dnes de facto směje… bude konečně povolán k odpovědnosti?

Některé alternativní skupiny poukazují na vysoký počet Židů mezi progátory korona vakcín a rozvíjejí debaty o jejich skutečných záměrech…


Sdílet