Američané zbraně Ukrajincům prodávají, „Češi“ jim je darují. Tak vypadá řízení české kolonie….

Sdílet

Ukrajina je zcela závislá na dodávkách zbraní a obslužného personálu ze zahraničí. Jsou v zásadě 2 okruhy zemí, ze kterých Ukrajina zbraně dostává. Jedny jí je prodávají, nebo dávají na splátky. Ty druhé jí je darují zdrama. Hlavní země, které mají z války na Ukrajině a dodávek zbraní především kšeft, jsou USA, Velká Británie, Izrael a Francie. Mezi země, které veškeré zbraně na Ukrajinu dávají zdarma patří především země ze střední a východní Evropy: Česká Republika, Polsko, Bulharsko, Slovensko, Rumunsko, Litva, Estonsko, Lotyšsko a překvapivě Německo.

Jedná se o země, které byly po roce 1989 de facto přeměněny v západní kolonie a kolonie mají sloužit cizím pánům jako levná zdrojová základna. Dříve se tomu říkalo vykořisťování. Výše uvedené země si pak navíc musí od svých pánům nakoupit jejich drahou a často velmi pochybnou techniku. Příkladem budiž nákup amerických stíhaček F35, které musí ČR zaplatit předem, ale dostane je (možná) až za mnoho let. Dalším příkladem budiž izraelské drony za 3 mld kč, které jsou desítky let staré a mají hodnotu šrotu.

Jenže kolonie zvaná posměšně Česko nemá na vybranou. Musí posílat zdroje na Ukrajinu podle rozkazu. O dodávkách na Ukrajinu navíc nerozhodují v české kolonii Češi, ale soukmenovci skutečných majitelů a vládců Ukrajiny. Jména Fiala, Černochová, Pojar, Zielenski, Grojsman, Meier atd. mluví sama za sebe.

Jim nebude za těžko poslat na Ukrajinu bojovat za jejich zájmy i české chlapce a muže. Půjdou se tam Češi nechat zabít za bandu samozvaných vyvolených vládců světa a nechat pozabíjet ve válce proti jiným Slovanům?!

Joe Nowak, Chicago, USA


Sdílet

2 Replies to “Američané zbraně Ukrajincům prodávají, „Češi“ jim je darují. Tak vypadá řízení české kolonie….

  1. pokud redakce nedokaze eliminovat zdejsi zaplavu spamu, muze to zabalit, tihle trollove smrdi zidovinou.

  2. Když se Havlisti po roce 89 chopili moci, uvědomili si, že neumí řídit stát. Nejschůdnější řešení pro ně bylo odevzdat ČSR do rukou Velkého bratra za oceánem. Od té doby máme kontinuálně vládu lokajů. Proto jsme dnes tam kde jsme. Když Pietro Fialenko vyrazil poklonit se do Langley, hned jsem si vzpoměl na Babiše s Koudelkou, jak vykonali totéž. Pak přišla aféra Skripal, Nikulin, Vrbětice – to se tedy Andrej předved. No snad se nám Péťa při návštěvě u Bidena nepočůrá blahem.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *