Studentka gymnázia (16) napsala na Tik-Tok: „Německo je moje vlast a né jen místo na mapě“. Horlivý ředitel jí udal na policii pro „nenávist“. Tohle je ten Západ, kterému se „české“ elity klaní?!

Sdílet

Německá studentka (16) gymnázia Richard-Wossidlon v Ribnitz-Damgartenu v Meklembursku-Pomořansku napsala ve volném čase na Tik-Tok „Německo je moje vlast a né jen nějaké místo na mapě“. Zdánlivě nevinná poznámka ale rozzuřila ředitele gymnázia Jan-Dirk Zimmermanna natolik, že na dívku podal trestní oznámení na policii za „nenávist“ (Volkhetze). Prý to musel udělat, sdělil následně rozlobené matce.

Do školy dorazila tentýž den skupina 3 policistů a vyzvedla si nebohou studentu přímo z vyučování a odvezla jí k výslechu. Jelikož se to odehrálo na území bývalé NDR, tak to starším ročníkům připomělo praktiky Stasi (tajné komunistické policie).

Policie sice dívku neobvinila (zatím), ale už jí vede v policejní databázi potenciálních „nenávistníků a neonacistů a populistů“. Jistě se k tomu bude v budoucnu přihlížet, pokud bude chtít studovat, či při hledání zaměstnání.

Bohužel se nejedná o ojedinělý případ v Německu, dokonce ani v EU. Podobné jednání vidíme i u „českých“ liberálních politiků a úředníků. Otevřené vyzývání k udávání lidí s jiným názorem z řad vládních ministrů je smutnou připomínkou, že liberální demokracie a svoboda jsou dva neslučitelné pojmy.

Tohle je ten vysněný Západ, kterému se „české“ politické elity a lepšolidé tak ponížení klaní?! Děkujeme, ale nemáme zájem!

Aron G.


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *