Staří lidé jsou jako neproduktivní zvířata a zasluhují likvidaci. Česká media perlí. Které naboženství mluví o jinověrích jako o zvířatech?

Sdílet

Snaha o likvidaci „starých a nepotřebných“ členů společnosti není bohužel v posledních letech ojedinělá. Globální elity toto téma s oblibou vytahují, protože mají pocit, že jim staří lidé jen ujídají zdroje z „jejich planety“. Pozadu nezůstávají ani česká media, tam se dočteme, že staří lidé páchnou a tak je potřeba, aby je tlupa odvrhla. V přírodě je to prý podobné.

Cílem je otevřít overtonovo okno likvidace starých a neužitečných tentokrát pod záminkou „záchrany planety“. Mládež se má indoktrinovat, že staří lidé jsou pro planetu to nejhorší. Současně se jede i další agenda rozeštvávání mladých proti starým, staří jim prý okupují byty. Staří zatěžují ekonomiku důchody a nadměrnou zdravotní péčí (že si na ně platili, už nikdo neříká) atd. atd. Souběžně se propaguje i euthanázie.

Pak už bude jen krůček k otevřené „debatě o likvidaci starých a neužitečných“. To už ukázali němečtí nacisté v rámci programtu T4, kdy se likvidovali mentálně a fyzicky nemocní lidé. Je tedy pro globální elity na co navazovat.

Kde se vlastně vzala ta idea likvidace starých lidí a dehumanizace lidí na úrověň otroků a bio-robotů? Odkud současné globální elity čerpají tyhle perverzní a nelidské nápady? Existuje jisté náboženství, které přimo takto o ostatních lidech mluví. Prý jsou zvířata, která mají samozvaným vyvoleným sloužit. Jaké náboženství to je? kdo to uhodne? Nebo je ten jejich zdroj antilidské perverze z jiného zdroje?

Aron G.


Sdílet

2 Replies to “Staří lidé jsou jako neproduktivní zvířata a zasluhují likvidaci. Česká media perlí. Které naboženství mluví o jinověrích jako o zvířatech?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *