Pražská škola láká rodiče „na populární drogy“. Přijde i vietnamský večerkář, nebo černý dealer z Václaváku?

Sdílet

Podivný mail dostali rodiče jisté pražské školy. Zástupkyně ředitele školy je zve na besedu na téma „populární drogy“. Akce to má být neformální a veselá, jak ukazuje přiložený letáček.

Prý se budou probírat oblíbené dětské drogy a případná první pomoc při předávkování.

Ridiče se hrozí, že příště škola pozve vietnamského večerkáře, který prodává pervitin mládeži na rohu ve večerce, nebo ještě lépe černého drogového dealera z Václaváku. To by byl panečku ten správný večer plný zábavy…

České školy a jejich žáci se podle západního vzoru stávají nejenom centrem deedukace a debilizace českých dětí. Ony se stávají i centrem distribuce drog a to za minimálně tichého souhlasu posledních vlád. Drogy jsou veřejnosti medii a „odborníky“ prezentovány jako normální zábava. Imigrantské komunity, které je vyrábí a prodávají, naopak líčeny jako vzor integrace. Drogové cizikrajné mafie si dokonce už platí PR kampaně a své politiky, kteří otevřeně zastupují jejich obchodní „zájmy“.

Není potom divu, že na školách působí vietnamské rodinné mafie, které zde typují prostřednictvím svých dětí a “ vietnamských pomocnic“ potenciální zákazníky pro své večerky a bistra, které se prodejem narkotik zabývají. Otázkou času je, kdy se přidají i mafie černošské, nebo arabské. I jejich počet v ČR roste.

Současné „české“ elity to pochopitelně nezajímá, Mnoho z nich ostatně nejsou ani Češi a tak jim naopak podobný vývoj vyhovuje. Čím horší je situace pro rodiny etnických Čechů, tím lépe. Vždyť s Čechy se už v jejich zemi nepočítá…. nahradit je má onen obohacující barevný imigrant.

Babička 3 vnoučat


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *