Likvidace české státnosti v přímém přenosu. „Česko“ jako přidružená kolonie Německa?

Sdílet

Nedávno navštívil německou spolkovou zemi Sasko český prezident Pavel. Podle oficiálních médií se tam setkal oficiálně s premierem. Jenže média už neuvádí, že se setkal s premiérem nikoliv Německa (kancléřem)! Pavel se setkal pouze premiér Saska M, Kretchmerem, který ho do Drážďan oficiálně pozval. To vše 15. března v den výročí obsazení zbytků Československa německou nacistickou armádou. To jistě není náhoda.

Z hlediska protokolu je to na úrovni, jako by se setkal s českým krajským hejtmanem. V ČR by to snad bylo zcela v pořádku, kdyby se český prezident setkal s místním hejtmanem. Z hlediska mezinárodního protokolu to ale obvyklé není. Německý prezident by také nejel do ČR na oficiální cestu se setkat pouze s hejtmanem karlovarského kraje, že?! Tedy aniž by se setkal s oficiálním protěškem na jeho úrovni.

Co to znamená z hlediska politického? České oficiální elity se sami považují za podřadné politiky, kterým stačí v cizí zemi se stýkat pouze s nižšími politickými vrstvami. To ale namají ze své hlavy. Za tím jsou jejich přední poradci a jejich řídicí orgány v zahraničí.

Cílem je veřejně destruovat českou státnost a udělat Česka postupně přidruženou kolonii Německa. Nebo rovnou protektorát?!

Vít Š. Německo


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *