V Berlíně musí částečně opakovat spolkové volby z roku 2021 kvůli volebním podvodům. „Demokratické strany“ ale chtějí podvádět znovu….

Sdílet

Německý ústavní soud rozhodl před Vánocemi minulého roku, že se spolkové volby z roku 2021 musí v hlavním městě Berlíně částečně opakovat. Termín opakování voleb byl stanoven na 11. února tohoto roku. Za připomenutí stojí i fakt, že se už musely loni opakovat tehdy souběžné krajské a zemské volby. „Demokratické vládnoucí strany“ chtěly ale zabránit opakování spolkových voleb, protože to zpochybňuje legitimitu vládnoucí strany. Ústavní soud ale nakonec změnil rozhodnutí místní justice a volby se opakovat budou muset. V praxi to znamená, že ve spolkovém sněmu již 2,5 roku sedí poslanci, kteří byli zvoleni ve zfalšovaných volbách! Jak vidno v liberální demokracii takový detail nevadí, pokud jde o poslance „demokratických stran“.

Vládnoucí strany se ale snaží o manipulaci voleb i nyní a v Berlíně hrozí vypuknutí předvolebního chaosu, který opakování voleb znemožní. Některé volební lístky jsou špatně označené (záměr?) a příprava opakovaných volebpřináší mnohá další překvapení.

Volební podvody v roce 2021 byly v Berlíně tak rozsáhlé, že se to tehdy nepodařilo „demokratickýcm stranám a občanské společnosti“ ututlat. V řadě volebních okrsků byla volební účast vyšší než 100% voličů (někdy i kolem 150%!), chyběly volební lístky opozice, některé volební lístky opozice dokonce následně zmizely,či byly prohlášeny za neplatné a zlikvidovány atd. atd. A to nezmiňuji ještě zřejmé podvody s korespondenčními hlasy, kterých byly v Německu desítky procent a všechny ve spospěch stávající vládnoucí nomenklatury.

V čem se liší volby v „moderní liberální demokracii“ a rovníkové Africe, nebo Latinské Americe?!

K.V. Berlín,Německo


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *