Německá opozice začíná diskutovat o odsunu imigrantů. Včetně těch, kteří už mají německé občanství. Čechy čeká stejná debata, integrace barevných cizinců se nezdařila a nikdy nebyla cílem

Sdílet

Zástupci vedení německé opoziční AfD se koncem minulého roku zůčastnily setkání s šefem Identity Movement Martinem Sellnerem na téma odsun imigrantů ze země, včetně těch, kteří již mají německé občanství. Schůzka proběhla v postupimském hotelu koncem minulého roku a za AfD se jí zúčastnili poradci a spolepracovníci Alice Weidel z vedení AfD.

Tématem privátní schůzky, kterou organizovala jistá soukromá osoba, byl budoucí odsun osob s imigračním původem. Šlo především o žadatele o asyl, osoby s dočasnou ochranou a statutem strpění a neintegrované osoby s německým občanstvím. Jako jedna možná varianta se diskutovala i možnost vytvoření vzorového státu v Africe, kam by byly tyto osoby odsunuty.

Ukazuje se, že jejich původní vlasti je nebudou chtít přijmout zpět. AfD se sice následně od schůzky distancovala, ale je jasné že si uvědomuje, že jediná možnost jak zabránit islamizaci Německa je právě trvalý odsun většina barevných imigrantů, těch integrovaných je totiž jenom pár, maximálně tak kolem 500 tisíc. Zbytek, dnes už možná 15 mil. barevných, se nikdy neintegroval a není toho ani schopen ani k tomu ochoten. Také jejich integrace nikdy nebyla cílem globální finanční oligarchie. Té šlo vždy o přesný opak, rozvrat a lidkvidaci bílých národů a států.

Podobná debata čeká v budoucnosti i Čechy. I u nás doma jsou rozsáhlé menšiny, které se za desitiletí vůbec neintegrovaly a nemají o integraci zájem. Stejně jako o integraci nemají zájem nově příchozí barevní imigranti. Proč by měli Češi na svém území trpět desítky tisíc Vietnamců, kteří prodávají už desítky let českým dětem a mládeži drogy, pašují lidi a páchají další vážnou trestnou činnost?!

Proč by Češi měli na svém území trpět problematické černochy, Araby, muslimy, Čiňany atd?!

Že mnozí z nich mají už české občanství, často získané podvodnými sňatky?! No a co?! Perverzní liberální lžidokrat jim ho podvodně vydal, tak jim ho normální Čech zase odebere! Je to země Čechů (Moravanů, Slezanů) a nikdo další namá právo v ní bez jejich výslovného osuhlasu trvale žít. Ostatně kolik Vietnamců, černochů, muslimů se českým občanstvím se cítí být Čechy? Žádný! Tak honem zpátky s nimi do jejich původní vlasti.

Pokud Češi chtějí zachránit národ a stát, pak jinou volbu nemají! S tím bude také souviset debata, kdo sem vlastně ty imigranty přivezl, i na ně je potřeba konečně ukázat prstem! Jsme ve válce, ve válce s místní liberální lžidokracií a jejich globalistickými pány. Tu válku začali oni, ale je to válka na život a na smrt.

Mike Donák, Texas, USA


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *