Do Německa přislo loni oficiálně více než 500 000 uprchlíků. Ve skutečnosti je to mnohem víc. Kolik přišlo do černajícího Česka?

Sdílet

Německé úřady oznámily, že loni příšlo do Německa více než 500 tis. imigrantů. Většina z nich jsou žadatelé o asyl. Ve skutečnosti to je nejméně 1 milion, protože řada uprchlíků ze zemí jako Albánie, Turecko, Rumunsko apod. se rovnou zapojí do klamových kriminálních band a nikde se neregistruje. To číslo letos ještě vzroste. Vláda totiž připravuje odstranění překážek pro dovoz rodinných příslušníků. V praxi to znamená, že přijde třeba jeden Nigerijec, získá asyl a pak si bude moci dovézt třeba 20 příbuzných…

Dnes už není snad ani jedna německá vesnice, nebo město, kde by žili pouze bílí Němci. Středně a velká města jsou už tak multikulturní, že části z nich jsou již jako Africe, či Asii.

Bohužel ani u nás doma to není lepší. Česká a moravská města začínají černat pod náporem dovážených barevných imigratů. Babiš a Fiala se opravdu snažili a snaží, aby splnili plány svých soukmenovců na nahrazení bílého obyvatelstva dovezenými barevnými imigranty…. Je nejvyšší čast s tím něco dělat, jinak skončíme jako Němci.


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *