Žid může nádávat Čechům a Palestincům beztrestně. „Čeští“ politici je v tom ještě podporují. České zákony pro příslušníky židovské menšiny neplatí…?! Kdo u nás vlastně vládne?!

Sdílet

V oficiálních mediích jsem narazil článek o starostovi ODS v obci Praha Prahy-Řeporyje Pavlu Novotném. Podle něj pan Novotný oficiálně napsal na sociální sítě, že Palestinci jsou opice a zasluhují vybombardovat. Pan Novotný je navíc podle článku v podmínce. Policie se údajně jeho výroky zabývá.

Čeští politici: konkrétně ministryně obrany Jana Černochová z ODS buď podobným výrokům dávají „like a srdíčko“, nebo se nesměle ptají, zda je to vhodné – M. Peksa (Piráti). STraně ODS podobné chování připadá normální, přece se pan Novotný omluvil a basta! Přece ho nebudou za podobné maličkosti obtěžovat nějakým stranickým šetřením, či mu hrozit vylučováním ze strany!

Není to poprvé, co P. Novotný projevuje podle platných českých zákonů nenávist k nějaké etnické skupině. Před časem přál veřejně etnickým Čechům, že by zasloužili válku a zabít dítě a vyhnat z baráku. Policie „překvapivě“ vše odložila a pan Novotný se ještě na sociálních sítích chlubil, jak ho policisté poníženě žádali o vysvětlení. Policie byla po rozhořčení veřejnosti nucena kauzu znovu otevřít, ale vše pochopitelně bude zamateno časem pod koberec.

Přitom pan Novotný je v podmínce a mělo by tedy na něj být nahlíženo přísněji, než na osoby bez záznamu v trestním rejstříku.

Pokud by nějaký Čech, nebo zde žijící Palestince napsal něco podobného o Izraelcích, nebo Židech, to by byl oheň na střeše! To by se policie nikoho zdvořile nedotazovala, ale autora podobných výroků by rovnou odvedla v poutech a trest by následoval velmi rychle. V případě pana Novotného je vše jinak. Policie nikam nespěchá, stejně v klidu je i státní zastupitelství…

Proč se to neděje? Odpověd nejspíš dává sám pan Novotný, který se veřejně hlásí ke svému židovskému původu. Obecně totiž platí v naší zemi od roku 2000 de facto taková justiční praxe, když Žid nadává/vyhrožuje Čechům/nežidům, pak je to svoboda slova. Naopak se vždy jedná o trestný čin. Z toho plyne velmi jednoduchý závěr. Jisté etnické skupině je poskytována vysoce nadprávní ochrana a ta skupina je navíc vystavena mnohem shovívavějšímu zacházení ze strany respesivních orgánů/justice. Že je to v přímém rozporu se základní premisou právního státu – rovností před zákonem?! Nebo tu ve skutečnosti platí ještě nejaké jiné právo, podle kterého si příslušníci židovského národa mohou dovolit víc než ostatní a české zákony pro ně neplatí?! Skoro to tak vypadá a proto se musíme ptát, komu vlastně současný právní řád slouží a kdo ve skutečnosti v ČR vládne?! Češi to podle dlouhodobé právní praxe nejsou! Mají ale potom mít zájem na udržení současného politického sytému – tzv. liberální demokracie?!

P.S. Také je divné, že se od něho nedistancuje židovská náboženská obec, která je tak citlivá na jakokoliv kritiku Židů obecně.

D. K. student práv


Sdílet

2 Replies to “Žid může nádávat Čechům a Palestincům beztrestně. „Čeští“ politici je v tom ještě podporují. České zákony pro příslušníky židovské menšiny neplatí…?! Kdo u nás vlastně vládne?!

  1. Pavlík Novotný bude rozmrdán na ѕračkу. Už teď mu z toho ѕtraсhu krváсi z рrdele! Je to jen další zbabělá kunda jako oѕtatní. Ale сo? сo nevуřeší juѕtiсe (kvůli zkorumрovanoѕti ), vуřeší boxer čí šрičatý kůl рo vzoru Vlada !

    1. Ten idiot zde jeste strasi?? To je redakce tak nemozna ze nedovede toho provokatera eliminovat ?

Comments are closed.