Chanukový svícen v polském parlamentu? Kdo ho přijel zapálit a kdo mu asistoval…?

Sdílet

Nedávné video, kdy polský národovecky orientovaný poslanec G. Braun ze strany Konfederace uhasil hasičákem zapálený židovský chanukový svícen v polském parlamentu – Sejmu, vyvolalo velké pozdvižení. Taková troufalost, uhasit v „polském parlamentu“ rutuální židovský svícen a narušit tak židovský náboženský obřad! Sice je v Polsku oficiálně proklamována odluka církve a státu a podobný akt z tábora katolíků by jistě vyvolal na domácí politické scéně a v oficiálních mediích velké pobouření, ale chanuka, to je přece něco jiného, že?!

V mediálním reji zapadla ale důležitá informace, kdo vlastně akci podpořil, kdo na ní přišel a jak dlouho se taková akce koná.

K překvapení mnohých se chanuka v polské sněmovně zapaluje už řadu let a „katolická vláda a parlament PiS“ na to nic neměnily. Není mi známo, že by si podobné akce v Sejmu pořádali například muslimové, buddhisté, či jiné sekty či hnutí, které mají stejně jako Židé oficiálně zcela minoritní zastoupení v polské spolenčosti, která je dominantně katolická.

Letošní chanuku nezapálil jen tak ledajaký rabín, přijel totiž vrchní aškenáský rabín Davis Lau z Izraele se synem. Obřadu se rovněž zúčastnil vyslanec židovské sekty chabad v Polsku rabín Shalom Stambler, Obřadu se aktivně zúčastnili a naslouchali náměstek ministra kultury v nové „polské“ vládě Jaroslaw Sellin, šef (maršálek) parlamentu Marek Kuchciński a předseda opoziční a do nedávna vládní strany PiS Jarosław Kaczyński.

Tak čtenář ceskevec.com asi pochopí, jaké priority mají „polští“ politici jak ve vládě, tak v údajné opozici. V polské opozici se už léta spekuluje o původu tzv „protikomunistické opozice“. Podle těchto diskuzí byla a je většina tzv demokratických politiků židovského původu (psali jsme zde) včetně právě J. Kaczynského (údajně se vlastním jménem jmenuje Kalkstein). Podobně to je i v dalších postkomunistických zemích – viz. studie M. Dolejšího z počátku let 1989.

O názorech běžných Poláků si nejlépe uděláte obrázek při přečtění diskuze pod videem z incidentu uhašení chanuky v Sejmu. Poláci se podivují, proč se v jejich parlamentu provozuje náboženský rituál riligiozní sekty, která nemá oficiálně v parlamentu ani jednoho poslance!

Rovněž si povšimněte, že hlavní fotka v pozadí je vůdce lubavitské chabad sekty rabína Schneersohna, ačkoliv jeho rodina a sekta neměla s Polskem nikdy nic společného. Pocházeli z oblasti ruské Oděsy a později žili v USA. To je dnešní Polsko, jehož vůdci jsou připraveni zatáhnout Polsko do války za zájmy vlastenců od Mrtvého moře a zničit opět polský stát.

Vy Češi by jste se ale Polákům neměli smát. U vás to v tomto směru není o nic lepší.

J. Sobieski, Chicago, USA

text byl volně přeložen z polštiny se souhlasem autora

Vrchní rabín D. Lau zapaluje židovskou menoru v polském parlamentu. Polští vlastenci se ptají, kdo nám to vlastně vládne?!

T. Pojar, bývalý globalistický neziskovkář, který nikým nezvolen, rozhoduje o české zahraniční a bezpečnostní politice“ je na obrázku s V. Zielenskym, oba pánové jsou židovského původu


Sdílet

4 Replies to “Chanukový svícen v polském parlamentu? Kdo ho přijel zapálit a kdo mu asistoval…?

  1. Tento pekelný “ svietnik“ má 9 ramien oproti tradičnému 7 ramennému… Naše staré čísla antických astronómií 7, (8) a 9..Začiatok a koniec(9) Anno Magnus cyklu! Príchod veku satana, apokalypsi a satanských židov hory Sion! Suhvezdie Hada/ Draka stúpa no oblohe a s ním aj moc satanských židov!!! A toto je len začiatok nášho( gójskeho) konca!!! A sprostý polski gójovia oslavuju svoj koniec týmto rituálom!!! Ja by som vzal práškový veľký hasičák zo steny a uhasil aj ich pekelne židovske ksichty a ten pekelný svietnik im omlatil o kotrby!!!

  2. Dodatok: koľko gójov vie že Jeruzalem= Yeru’shala’im( plurál) je doslovne Západy Draka-súhvezdia? Koľko gójov vie že ho založili tí z najhorsích kananejcov= Hadí ľud? Je to v Ezechiel 16:3! A Ieru/ Yeru/ Jeru je Hebrejský prefix= predpona s významom Drak!!! A Kanánejci založili aj Jeri-cho= Dračia sila/ moc; a aj Jere-van= Dračie jazero Van! A Jeremiáš je ‚ prorok‘ Draka, teda Dračí prorok Kanánejskích židov!!! Títo svetoví PARAZITI dovandrovali z Hadích kultúr Mezoameriky po Apokalypse Mezoameriky ako Kananejci a Hebrejci( h.b.r.= habiri)= Prekročitelia( oceánu)…Lokalny Minojci a Egypťania a Filistínci ich nazvali Feníčanmi, čo vstali a popola Apokalypsi ako ich bájny vták Fénix, dodnes na Gréckom štatnom znaku! A v 9/11 útokoch znovu použili ich dátum Apokalypsi, tak ako ho použili aj v USA kalendári mrakodrapov! Odvtedy toto cigánske ( gana= naga= kobra/ had) pokolenie nechce robiť,budovat rukami! Iba parazitujú na gójskych narodoch! Žid zhora a cigáň zdola- a ty gójo/ gadžo v strede sa aj zoder na oboch! Oni len piť,tancovať a spievať ich hadí tanec, Nagila-naga= kobra!!! Ja ich vidím iba ako palivo pre pekelné kotle!!!

  3. Stejně tak řeporyjské prase Novotný a ministryně války Černochová jsou Židé. Ti jsou nacpáni všude po světě.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *